WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Vedetele sezonului de vara 2022

     Vara este in plin sezon, temperaturile nu dau semne sa scada in urmatoarea perioada, iar tu nu ai gasit perechea de incaltaminte potrivita acestei perioade?

 

     Pantofii perforati din piele naturala Capricia fac parte din categoria celor mai apreciate modele din sezonul de vara 2022. Calapodul elegant si unic, culorile indraznete, dar diverse totodata, pielea naturala atat la interior, cat si la exterior din care sunt confectionati, perforatiile ce permit piciorului sa fie aerisit, toate acestea sunt atuurile principale care-i fac sa fie atat de indragiti de catre clientele noastre.

 

     O alta propunere, care de asemenea, este una dintre vedetele acestui sezon ar fi sandalele din piele naturala Capricia. Versatile si comode, sandalele Capricia nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Acestea pot fi asortate cu usurinta unei rochii sau fuste pentru un plus de feminitate si eleganta, iar daca doresti intr-o tinuta casual, cu pantaloni scurti sau jeansi. Oricare dintre variantele prezentate ai alege, sandalele iti vor completa perfect tinuta si o vor scoate din anonimat.

 

 

     Culorile vedeta ? Fucsia, verde, roz si bleu. O pereche de sandale sau pantofi din piele intr-o nuanta dintre acestea este o alegere de efect, mai ales daca doresti sa intorci privirile oriunde mergi. Alege o pereche de incaltaminte intr-o nuanta puternica si poti sa fii sigura ca vei fi in centrul atentiei.

 

     Tu ce varianta alegi dintre pantofii perforati si sandalele Capricia? Dar culoarea ta preferata, care este?

 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023