WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Articolele de incaltaminte dama care nu te vor dezamagi in vacanta!

Vacanta mult asteptata se apropie? Atunci cu siguranta te gandesti deja ce sa pui in bagaj si iti este greu sa alegi ce perechi de incaltaminte dama sa iei cu tine si ce perechi sa lasi acasa. De aceea, in acest articol, iti vom da o mana de ajutor!

 

Femeile ar lua cu ele toata casa daca ar putea! Chiar daca este bine sa poti alege din cat mai multe variante, un bagaj prea voluminos poate fi dificil de transportat. Din acest motiv, este important sa te limitezi la articolele de care esti sigura ca sunt confortabile si care se potrivesc destinatiei pe care o alegi. 

Iar pentru ca vara este anotimpul perfect pentru a explora natura, in randurile urmatoare iti vom prezenta cateva articole de incaltaminte dama care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagaj:

 

1. Sandale cu talpa joasa

 

Sandalele sunt indispensabile din dulapul oricarei femei in timpul sezonului estival, insa daca te pregatesti sa pleci in vacanta, asigura-te ca iei cu tine doar perechile confortabile. In concediu, probabil ca vei face plimbari lungi si cu siguranta nu iti doresti surprize neplacute, asa cum sunt durerile de picioare si bataturile.

 

Alege sandale dama din piele naturala cu talpa joasa si vei avea garantia ca iti vor oferi confort maxim la fiecare purtare (citeste aici raspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre sandale). In plus, le vei putea asorta cu succes la hainele casual de vara, asa cum sunt pantalonii scurti sau rochitele lejere. 

 

 

2. Pantofi sport din piele

 

Indiferent care este destinatia ta de vacanta, trebuie sa iei in calcul faptul ca vremea poate fi capricioasa. De aceea, intotdeauna este o idee buna sa adaugi in bagaj o pereche de pantofi sport din piele. Aceste articole de incaltaminte dama nu sunt decupate, fiind perfecte pentru zilele ploioase sau reci, si sunt foarte confortabile. 

 

Mai mult decat atat, sneakersii sunt usor de asortat atat la pantaloni, cat si la rochite, astfel ca vei obtine tinute stilate in care te vei simti excelent! Ii vei putea purta in timpul plimbarilor relaxante, dar si in timpul drumetiilor pe munte.

 

Pe site-ul nostru vei descoperi o gama variata de pantofi sport din piele naturala, simpli, colorati, metalizati, cu diferite modele si accesorii, la preturi pentru orice buzunar.

 

 

3. Balerini perforati 

 

Lista de articole de incaltaminte dama potrivite pentru concediu continua cu balerinii perforati. Sunt comozi, lasa piciorul sa respire si se potrivesc la orice tinuta. O pereche de balerini perforati din piele iti vor oferi tot confortul de care ai nevoie in zilele calduroase de vara, iar designul modelelor de pe Capricia.ro va adauga o nota rafinata oricarei tinute pe care o vei purta. 

 

Ii poti asorta la fuste, rochii, pantaloni lungi sau scurti si vei obtine un outfit demn de remarcat!

 

In plus, aceste articole de incaltaminte dama nu sunt voluminoase, asa ca nu vor ocupa mult spatiu in bagaj, acesta fiind un alt aspect pe care trebuie sa-l iei in considerare atunci cand pleci in vacanta.

 

 

Descopera intreaga colectie de incaltaminte de pe Capricia.ro si alege articole de calitate superioara! In aceasta perioada, te surprindem cu reduceri de pret la cele mai cautate modele!


 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023