WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Cauti cizme de iarna? Iata cateva modele si ponturi utile!

Iarna poate fi un anotimp incomod. Frigul ne poate provoca neplaceri, dar o pereche de cizme iarna din piele ne va face garantat zilele mai frumoase!

 

Articolele pe care le purtam ne pot influenta foarte mult starea de spirit. De exemplu, atunci cand temperaturile sunt scazute, cizmele din materiale de slaba calitate ne vor ingreuna si mai tare zilele. Ele nu ne vor oferi confortul si caldura de care avem nevoie, vor lasa apa sa patrunda si se pot dezlipi sau deteriora intr-un timp scurt.

 

De aceea, atunci cand cauti cizme de iarna, nu trebuie sa faci rabat la calitate. Cizmele din piele naturala sunt comode, calduroase si, mai presus de toate, rezistente. Ele se vor mentine intr-o stare buna, indiferent de conditiile meteorologice. 

 

Iata cateva sfaturi utile pentru alegerea perechii potrivite de cizme de iarna:

 

1. Decide daca confortul este o prioritate pentru tine

 

Planuiesti sa parcurgi distante lungi sau te deplasezi mereu cu masina? Daca mergi mult pe jos, atunci ai nevoie de cizme fara toc fabricate din piele 100% naturala (citeste aici ce modele sa porti in functie de zodie) . Acestea sunt confortabile, usor de purtat si asortat, fiind potrivite chiar si pentru drumetii. 

 

In cazul in care, de obicei, parcurgi distante mici si adori tinutele elegante, poti alege o pereche de cizme cu toc gros, de preferat, pentru ca ofera mai multa stabilitate in timpul mersului. Este important de mentionat ca cizmele din piele sunt confortabile chiar daca au toc, insa nu sunt potrivite totusi pentru plimbari foarte lungi.

 

2. Hotaraste daca ai nevoie de caldura extra

 

Esti o persoana friguroasa? Daca raspunsul este “Da”, atunci ai nevoie de cizme iarna imblanite. O pereche de incaltari captusita cu blana artficiala iti va oferi confortul termic de care ai nevoie. In cazul in care frigul nu te afecteaza atat de tare, poti purta cu incredere cizmele care nu sunt captusite. Acestea sunt ideale si pentru toamna sau primavara.

 

3. Alege cu atentie lungimea lor

 

In functie de hainele pe care obisnuiesti sa le porti iarna, poti opta pentru cizme peste genunchi sau sub genunchi. Daca fustele si rochiile te reprezinta, atunci ai putea sa alegi cizmele foarte lungi. Ele iti vor acoperi o mare parte din picior, oferindu-ti un plus de caldura. Pe deasupra, cizmele peste genunchi sunt foarte sexy si alungesc silueta!

 

In cazul in care adori sa porti blugi, pantaloni si colanti, iti poti indrepta atentia catre modelele de cizme mai scurte. In prezent, exista foarte multe modele, asa ca vei avea de unde sa alegi!

 

Iata cateva perechi de cizme iarna pe care le poti achizitiona de pe Capricia:

 

1. Cizme dama brand romanesc – 429,90 de Lei

 

- din piele naturala neagra;
- captusite cu blana artificiala;
- toc de 4 cm;
- inaltime totala de 40 de cm;
- circumferinta pulpa 30 de cm;
- potrivite pentru tinutele casual.

cizme iarna

 

2. Cizme dama Tamaris – 579,90 de Lei

 

- din piele naturala de tip box in culoarea neagra;
- cu toc de 9,5 cm;
- inaltime totala de 61 cm;
- circumferinta pulpei de 32 de cm;
- cu tehnologii Touch It, Anti Shock, Anti slide;
- potrivite pentru tinutele elegante.

cizme iarna

 

3. Cizme dama Caprice – 449,90 de Lei

 

- din piele naturala de culoare neagra;
- cu toc de 3,5 cm;
- inaltime totala de 40 de cm;
- circumferita pulpei de 32 de cm;
- cu tehnologii ON AIR, Removable Footbed;
- potrivite pentru tinutele casual.

cizme iarna

 

Descopera intreaga colectie Capricia si comanda modelele tale favorite!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023