WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

A sosit vremea sandalelor! Ce modele sa porti in functie de inaltime?

Unul dintre motivele pentru care femeile iubesc vara este pentru ca pot purta sandale. Aceste articole de incaltaminte sunt comode si pot fi piesa de rezistenta a oricarei tinute. In plus, gama de modele este atat de diversificata, astfel incat poti gasi cate o pereche perfecta pentru orice outfit de vara. 

 

Daca si tu cauti sandale pentru sezonul cald, ai grija sa alegi doar modelele din piele naturala. Acest material este moale, fin si iti va oferi confort sporit. Mai mult decat atat, sandalele din piele sunt foarte rezistente, astfel ca nu vei avea surprize neplacute atunci cand le vei purta (citeste aici ce articole de incaltaminte se poarta vara aceasta).

 

Poarta sandalele care ti se potrivesc in functie de inaltime!

 

Pentru a avea o aparitie de senzatie de fiecare data cand porti sandale piele, este important sa le alegi in functie de inaltime. Alegerea gresita a tocului iti poate ruina intreaga tinuta! Iata ce modele de sandale ti se potrivesc:

 

    • Daca esti mignona, atunci ai nevoie de sandale cu toc mic sau mediu. Acestea te vor avantaja cel mai bine si vor crea iluzia ca esti mai inalta. Chiar daca ai impresia ca articolele de incaltaminte cu tocul de peste 10 cm te-ar ajuta mai mult, in realitate acestea vor accentua faptul ca esti mica de inaltime. De asemenea, poti opta pentru sandalele cu platforma care au un design simplu.

 

    • Daca ai o inaltime medie, atunci te numeri printre femeile norocoase! De ce? Pentru ca poti purta orice tip de toc iti doresti. Ai posibilitatea sa porti sandale fara toc, cu platforma, cu toc inalt, mic sau mediu, in orice forma iti doresti tu. 

 

    • Daca esti inalta (peste 175 cm), atunci este recomandat sa porti sandale cu toc mediu, cu inaltimea intre 5 si 8 cm. De asemenea, o solutie excelenta pentru tine sunt si sandalele cu talpa joasa. Le poti purta la orice tinuta iti doresti, deoarece nu trebuie sa creezi iluzia ca esti mai inalta!

 

Cum sa alegi grosimea tocului?

 

Pentru a obtine un look armonios atunci cand porti sandale din piele, este important sa alegi cu grija si grosimea tocului. Daca nu esti obisnuita sa mergi des pe tocuri, pastreaza sandalele cu toc subtire doar pentru evenimentele speciale. Chiar daca sunt foarte elegante si subtiaza vizual picioarele, nu ofera suficienta stabilitate pentru a fi purtate zilnic. 

 

Pentru a beneficia de mai mult confort, poti opta pentru sandalele cu toc gros. Acestea se potrivesc de minune cu tinutele casual de vara si vor da impresia ca esti mai inalta. Sandalele cu toc gros pot fi asortate la rochii, fuste, pantalonii office si chiar la jeansi. In plus, daca esti o femeie corpolenta, acest tip de sandale te vor ajuta sa pari mai slaba. 

 

Capricia.ro - aliatul de incredere al femeilor stilate

 

Pe site-ul nostru vei gasi o gama deosebita de sandale, create pentru toate gusturile. Fie ca esti in cautarea unor modele simple sau sofisticate, pe Capricia.ro le vei gasi! Descopera acum colectia noastra de sandale fabricate din piele 100% naturala si achizitioneaza modelele care ti se potrivesc cel mai bine!


 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023