WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Cum sa previi durerile de picioare atunci cand porti pantofi de dama cu toc?

Sigur ai purtat macar o data incaltari inalte si ti-a placut senzatia pe care ai simtit-o. Atunci cand porti pantofi dama cu toc, te simti frumoasa si puternica!


Cu toate acestea, este foarte neplacut sa iti pregatesti cu atentie un outfit de senzatie pentru un eveniment, iar dupa doar 1-2 ore, sa te confrunti cu o durere intensa la nivelul picioarelor. Durerea iti strica dispozitia si abia astepti sa ajungi acasa ca sa te poti descalta. 


Unele femei reusesc sa poarte zilnic pantofi dama cu toc inalt si arata fabulos! Care este secretul lor? Vei afla in acest articol! Purtarea incaltarilor inalte nu trebuie sa fie automat si chinuitoare. Iata metodele prin care poti preveni durerile de picioare:


1.    Alege intotdeauna pantofi dama cu toc din piele naturala
Pentru a te bucura de confort maxim, este necesar sa investesti in articole de incaltaminte de calitate superioara. Pantofii din piele 100% naturala sunt mult mai confortabili decat cei realizati din materiale sintetice, chiar daca sunt prevazuti cu un toc inalt. Ei se muleaza dupa forma picioarelor tale si ofera lejeritate. Din acest motiv, achizitionarea unor pantofi de calitate este primul pas pe care trebuie sa-l urmezi pentru a preveni durerile de picioare.


2.    Asigura-te ca porti marimea potrivita
Cea mai mare greseala pe care o fac femeile atunci cand isi cumpara articole de incaltaminte este sa aleaga marimea nepotrivita. Dimensiunile picioarelor tale se pot schimba in decursul anilor si trebuie sa tii cont de acest aspect atunci cand achizitionezi pantofi. De exemplu, dupa ce devii mamica, este posibil sa ai nevoie de incaltari cu un numar mai mare fata de cel pe care il purtai in mod obisnuit.


Alegerea unei marimi necorespunzatoare poate provoca dureri de picioare, bataturi si umflaturi. De aceea, iti recomandam sa iti masori mereu picioarele inainte sa cumperi o pereche de pantofi de dama cu toc (citeste aici ce modele sa porti in cazul in care ai picioarele late). Apoi, poti consulta tabelul cu marimi de incaltaminte de pe Capricia pentru a vedea care este marimea potrivita pentru tine. In cazul in care ai intrebari referitoare la acest aspect, nu ezita sa ne contactezi!


3.    Foloseste banda adeziva
Acesta este unul dintre cele mai eficiente trucuri la care poti apela pentru a preveni durerile de picioare. Ai nevoie doar de o banda adeziva sau de un leucoplast pentru a uni al treilea si patrulea deget de la fiecare picior. De ce functioneaza aceasta metoda? Pentru ca vei crea mai mult spatiu in interiorul pantofilor, iar muschii nu vor mai fi atat de solicitati in timpul mersului. 


4.    Hidrateaza interiorul pantofilor
Inainte sa te incalti cu o pereche de pantofi dama cu toc, maseaza interiorul lor cu o crema hidratanta. Astfel, pantofii nu vor mai fi rigizi si te vei simti mai confortabil in ei. Ai grija, insa, sa nu utilizezi o cantitate mare de crema, deoarece vei putea aluneca in timpul mersului. 


5.    Indreapta-ti atentia catre tocurile groase
Pantofii de dama cu toc gros sunt ideali pentru a fi purtati zilnic (aici poti gasi cateva idei de tinute). Acestia iti ofera echilibru in timpul mersului si te ajuta sa obtii aspectul pe care ti-l doresti, fara sa te confrunti cu dureri de picioare. 


Tine cont de aceste sfaturi si cu siguranta vei purta cu placere incaltarile cu toc! 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023