WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Cand moda cere pantofi sport, de ce sa nu te conformezi? Poarta-i in cel mai stilat mod cu putinta!

Pana nu demult, pantofii sport se purtau numai in combinatie cu echipamentul pentru sala sau doar la tinutele sport. Astazi, vremurile s-au schimbat si, intre timp, moda a fost acaparata de aparitia tot mai frecventa a incaltarilor sport. In prezent, acestea nu doar ca pot fi asociate cu aproape orice tip de stil, dar sunt si foarte apreciate de oamenii din lumea intreaga. Pana la urma, cine nu iubeste pantofii comozi si moderni?


Optiuni exista la tot pasul, insa trebuie sa ai grija sa nu faci greseli de combinatii care ti-ar putea distruge tinuta. Ca in cazul altor tipuri de incaltaminte, si purtarea pantofilor sport atrage dupa sine anumite reguli. 


Daca esti adepta unor modele minimaliste, sunt sanse foarte mari ca incaltamintea purtata sa se potriveasca de minune cu majoritatea hainelor din garderoba. Dar ce faci cand te "indragostesti" de o pereche de pantofi sport cu model nonconformist si talpa atipica? 


Asociaza-i cu haine simple


Nu mai e o noutate faptul ca pantofii sport minimalisti pot fi combinati cu tinute elegante. La polul opus, modelele extravagante au inceput sa isi faca aparitia pe podiumurile de moda, regasindu-se in combinatii vestimentare clasice. 


Talpa supradimensionata, culorile variate si detaliile indraznete sunt cele care au reusit sa treaca de filtrul modei si sa se pozitioneze intr-un loc fruntas in preferintele iubitorilor de stil. Cu atat de multa atentie atintita asupra picioarelor, ar trebui sa incerci sa calmezi restul tinutei. 


Asociaza pantofii sport statement cu o pereche de jeansi sau pantaloni drepti, un tricou cu un imprimeu simplu si un palton intr-o nuanta neutra pentru un outfit casual pe care il poti purta cu succes in timpul zilei. Totusi, nu ar trebui sa iti fie teama nici sa combini o pereche de pantofi sport in nuante electrizante cu o fusta sau cu o rochie in culori pastel.


Poarta-i oricand simti nevoia


Pe langa pantofii sport extravaganti, mai exista si modelele pentru alergat. Acestea din urma se poarta oriunde, nu doar la antrenament, prin urmare trebuie sa stii cum sa iti alcatuiesti o tinuta de strada atunci cand vrei sa iti etalezi noile achizitii.


In momentul in care iti compui tinuta, nu ar trebui sa eviti in totalitate articolele vestimentare sport, insa nici nu ar trebui sa te imbraci ca si cum ai fi gata sa te asezi pe banda de alergat. Poti sa folosesti acest tip de pantofi sport alaturi de o jacheta din blugi sau un hanorac supradimensionat, la care sa adaugi o pereche de jeansi slim-fit. Ideea cea mai importanta in combinarea acestui model de pantofi sport este de a echilibra look-ul si de a-l controla, astfel incat sa nu ajungi intr-o extrema nedorita.


Dupa cum vezi, e simplu sa porti pantofi sport daca ai putina imaginatie si incredere in propria persoana. Fii curajoasa sa incerci tinute noi si cu siguranta te vei bucura de confort si lejeritate in orice moment! 


Astazi, tu dai tonul in moda! Inspira-te din colectia sport de pe site-ul nostru si vei starni admiratia celor din jur la fiecare pas pe care il faci!
 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023