WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Ce pantofi sa porti daca ai picioarele late? Iata cateva recomandari

Lungimea pantofilor este potrivita, dar iti simti picioarele sufocate pe lateral? Inseamna ca trebuie sa fii atenta la cateva detalii atunci cand iti alegi incaltamintea. 

 

Daca ai picioarele late, probabil ca ti s-a intamplat de multe ori ca anumite articole de incaltaminte sa nu iti vina deloc sau sa te stranga, chiar daca au marimea potrivita pentru tine. Din fericire, in prezent, gama de modele este foarte variata, asa ca poti gasi pantofi picioare late care sa se asorteze perfect cu tinuta pe care o ai in minte.

 

Oricat de mult iti place o pereche de incaltari, daca nu este potrivita latimii picioarelor tale, nu ar trebui sa o porti, deoarece, pe langa disconfort, risti sa te confrunti cu probleme, precum:

- rani si bataturi;
- monturi;
- curbarea degetelor sau incrucisarea lor.

 

Ce pantofi sa porti?

 

Acum ca ai aflat ce consecinte pot avea articolele de incaltaminte nepotrivite, cu siguranta vrei sa stii care sunt pantofii potriviti pentru picioarele late. Primul sfat pe care ti-l putem oferi este sa achizitionezi intotdeauna modele din piele naturala, pentru ca acestea se vor mula dupa forma picioarelor tale. Pielea naturala este suficient de elastica, incat sa se plieze dupa latimea picioarelor, oferindu-ti confortul de care ai nevoie. 

 

Pantofii confectionati din acest material calitativ nu iti vor provoca rani sau bataturi, astfel ca te vei simti excelent de fiecare data cand ii vei purta. In plus, aceste incaltari se pot mentine intr-o stare impecabila multi ani dupa achizitionarea lor, fiind intotdeauna o investitie rentabila. 

 

Atentie! Este important sa alegi pantofii pentru picioare late din piele moale sau intoarsa (citeste aici metode eficiente de curatare), nu din piele lacuita, deoarece acest material nu este atat de flexibil.

 

pantofi picioare late

 

De asemenea, tine cont de urmatoarele recomandari atunci cand alegi urmatoarele perechi de pantofi:

 

    • Evita pantofii cu barete subtiri, deoarece este posibil sa te stranga, dar daca adori acest model, asigura-te ca baretele sunt ajustabile, astfel incat sa le poti largi pe parcursul zilei daca ai nevoie;


    • Poti alege cu incredere sandalele cu barete groase, pe care le poti purta la tinutele casual de vara;


    • Opteaza pentru pantofi cu sireturi sau in stilul Oxford, pentru ca se potrivesc foarte bine cu picioarele late;


    • Nu purta pantofi cu varful ascutit si tocul subtire. Chiar daca au un aspect deosebit si sunt in trend, iti vor strange picioarele, te vor incomoda si, in timp, iti pot provoca alte neplaceri. 


    • Alege, in schimb, incaltarile cu o forma rotunjita si cu tocul gros, deoarece se vor mula mai bine dupa forma picioarelor tale si iti vor oferi echilibru. 


    • Poarta balerini, mocasini si espadrile si te vei bucura de confort sporit;


    • Un alt model de pantofi pentru picioare late este cel cu talpa lata. Cu ajutorul unei perechi de incaltari care are aceste caracteristici, vei beneficia de stabilitate in timpul mersului si nu vei risca sa-ti supui picioarele la disconfort. 

 

Ia in considerare sfaturile de mai sus si atunci cand iti alegi incaltamintea pentru iarna. Chiar daca, in mod normal, ghetele si cizmele sunt mai confortabile, daca nu alegi modelele potrivite, te poti confrunta cu neplaceri. 

 

Descopera colectia de incaltaminte de pe site-ul nostru si comanda perechile care ti se potrivesc. Pe Capricia.ro vei gasi multe modele de pantofi pentru picioare late, realizate din piele naturala de calitate superioara. 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023