WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Ce genti din piele sa porti vara aceasta? Iata 3 modele pe care le poti asorta usor!

Gentile se numara printre cele mai indragite articole de dama. Orice femeie si-ar dori sa aiba cat mai multe posete pe care sa le asorteze cu tinutele ei. 

 

In timpul verii, cele mai cautate genti sunt cele de dimensiuni mici, dar care sa ofere in acelasi timp suficient spatiu pentru a tine telefonul, portofelul, cosmetice, precum si alte lucruri necesare unei femei. De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam cateva genti din piele naturala perfecte pentru sezonul estival:

 

1. Geanta din piele galbena

 

Vara este anotimpul ideal pentru a purta accesorii colorate care scot din anonimat orice outfit, iar aceasta geanta din piele naturala de culoare galbena va fi cu siguranta piesa de rezistenta a tinutelor tale. Este prevazuta cu o curelusa din piele, astfel incat sa poata fi tinuta in mana, si are o curea detasabila, fapt care permite purtarea ei si pe umar. 

 

Aceasta poseta se deschide si se inchide cu ajutorul unui fermoar, iar in interior are doua compartimente individuale si doua buzunare interioare pentru telefon. Achizitioneaza geanta la pretul de 299,90 de Lei si ofera-le farmec hainelor tale! 

 

In cazul in care galbenul nu este pe placul tau, poti opta pentru acelasi model de culoare neagra sau alba. 

 

 

2. Geanta din piele portocalie

 

Aceasta este o alta geanta care va fi "sarea si piperul" tinutelor tale. Este confectionata din piele naturala box, de calitate superioara, astfel incat o vei putea purta ani de zile, fara sa se decoloreze sau sa se deterioreze (citeste aici cum sa intretii o geanta din piele). 

 

Geanta are o curea detasabila si reglabila si un maner din piele, asa ca o vei putea purta in orice varianta iti place (pe umar sau in mana). Sistemul de inchidere este prin catarame metalice, iar designul tineresc va oferi stil oricarui oufit de vara. 

 

O poti purta la rochii, fuste si pantaloni, iar dimensiunile ei iti vor permite sa ai cu tine mereu lucrurile de care ai nevoie. In cazul in care portocaliul nu este culoarea pe care o cauti, poti opta pentru acelasi model de culoare neagra pe care il vei gasi la pretul de 299,90 de Lei. 

 

 

3. Geanta din piele alba

 

Daca obisnuiesti sa porti genti in culori pe care le poti asorta la orice tinuta, atunci o geanta alba va fi perfecta pentru tine. Este confectionata din piele naturala box si piele intoarsa de calitate superioara. 

 

In plus, geanta are dimensiunile ideale pentru a fi purtata vara, fara sa incomodeze. Acest accesoriu poate fi achizitionat la pretul de 339,90 de Lei si poate fi asortat atat la tinutele casual, cat si la cele elegante, oferind o nota stilata oricarei piese vestimentare. 

 

 

Acestea sunt doar trei dintre gentile din piele pe care le poti purta vara aceasta! Pe site-ul nostru vei descoperi o colectie diversificata de genti, in diverse culori, dimensiuni si modele. Gentile sunt confectionate din piele naturala care isi pastreaza aspectul impecabil chiar si dupa zeci de purtari. 

 

Poti opta pentru genti de tip shopper, foarte spatioase, pentru posete de diverse marimi si pentru rucsacuri in trend. Bucura-te si tu de calitatea produselor de pe Capricia.ro! Investeste in tine si vei intoarce toate privirile!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023