WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Invata sa asortezi corect pantofii sport de dama cu hainele casual!

Aproape orice femeie are in dulap o pereche de pantofi sport dama. Ei pot fi purtati atat la treninguri, leggings sau pantaloni scurti, cat si la articolele vestimentare de tip casual.

 

Atunci cand vrei sa te bucuri de confort maxim, poti crea o tinuta de zi cu ajutorul pantofilor sport, insa trebuie sa ai grija la ce articole ii asortezi. Pentru a obtine outfit-uri casual remarcabile, ii poti asorta la urmatoarele piese de imbracaminte:

 

Pantofii sport si fustele

 

Daca pana acum ai purtat pantofi sport dama doar la pantaloni, poate ca a venit timpul sa incerci ceva nou. Aceste articole de incaltaminte se potrivesc de minune si cu fustele mulate de tip creion sau cu fustele plisate.

 

Alege o pereche de pantofi cu talpa inalta, adauga in partea superioara un top cu insertii din dantela si gata: ai obtinut un look casual, feminin si extrem de confortabil!

 

Pantofii sport si rochiile

 

Aceste articole de incaltaminte pot fi purtate si la rochii, dar ai grija sa nu alegi modelele elegante sau de tip office. Opteaza pentru o rochie elastica dreapta si asorteaz-o cu o pereche de pantofi simpla in culorile alb-negru. Poti purta acest outfit si la o iesire in oras cu prietenii, iar daca temperaturile nu sunt foarte ridicate, poti adauga pe deasupra rochiei o geaca de blugi sau un sacou cu manecile rulate.

 

In plus, daca iti plac tinutele indraznete, iesite din comun, poti purta cu incredere pantofi sport cu rochiile albe din tul sau din paiete!

 

Pantofii sport si jeansii

 

Mult indragitii jeansi pot fi asortati usor cu o pereche de pantofi sport dama. Pentru un look modern, alege pantalonii din denim cu talie inalta si asorteaza-i cu un tricou simplu sau imprimat sau cu o camasa lejera. In plus, la acest outfit, poti sa adaugi o geaca din piele sau de fas, daca vremea este racoroasa.

pantofi sport dama

Pantofii sport si pantalonii din stofa

 

O alta idee de asortare a acestor articole de incaltaminte este sa asociezi pantalonii rafinati din stofa cu o pereche de pantofi sport simpli si un pulover oversized sau un tricou din bumbac. Astfel, vei obtine un look casual de zi care va atrage toate privirile!

 

Greselile pe care sa NU le faci atunci cand porti pantofi sport de dama:

  • La sala de fitness, nu purta aceleasi incaltari precum cele pe care le porti pe strada. Pentru un antrenament eficient, ai nevoie de incaltaminte sport cu talpa joasa, creata special pentru efortul fizic, iar modelele casual cu talpa inalta nu corespund acestei necesitati.
  • Asigura-te ca pantofii sunt impecabili inainte sa iesi din casa. Orice pata sau urma de murdarie iti poate compromite look-ul, motiv pentru care este important sa iti cureti cu atentie incaltarile.
  • Poarta doar pantofi sport dama de calitate superioara. Daca vrei ca aspectul si rezistenta incaltarilor sa fie de nota 10, investeste in materiale de calitate superioara. In acest mod, te vei simti confortabil la fiecare purtare si te vei bucura ani de zile de pantofii achizitionati.
  • Nu asorta pantofii sport colorati cu hainele neon. Ca sa obtii un look armonios, poarta tinutele neon cu adidasii albi, simpli, care sa iti puna in valoare piesele vestimentare (citeste aici mai multe sfaturi).

pantofi sport dama

 


 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023