WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

De sarbatori, nu rata ofertele la ghetele elegante pentru barbati!

Orice barbat rafinat are in dulapul de incaltaminte cateva perechi de ghete elegante realizate din materiale de calitate superioara, asa cum este pielea naturala. Acestea pot completa orice tinuta cu o nota de stil si finete!


Ghetele din piele naturala sunt indispensabile in timpul sezonului rece, deoarece ofera confort si sunt rezistente la temperaturile extreme. Iar pentru ca ne dorim ca tu sa te poti rasfata de sarbatori cu cele mai frumoase modele, iti punem la dispozitie oferte speciale la perechile de ghete elegante barbati. 


Iata cateva modele pe care nu ai cum sa le treci cu vederea:


1.    Ghete barbati Batisto Lascari – 165 de Lei, pret redus de la 330,00 de Lei


Daca iti doresti o pereche de ghete pe care sa o poti asorta la orice tinuta, acesta este modelul care nu te va dezamagi. Ghetele Batisto Lascari sunt lacuite, asa ca au o stralucire subtila, si sunt prevazute cu sireturi si fermoar. Cusaturile sunt fine, iar designul lor iti va completa tinutele cu o nota clasica, rafinata. 

ghete elegante barbati
2.    Ghete barbati Rieker – 289,90 de Lei, pret redus de la 339,90 de Lei


Atunci cand cauti ghete elegante pentru barbati, trebuie sa iei in considerare si modelul marca Rieker. Este fabricat din piele naturala de tip box premium si este captusit in interior cu lana naturala, asa ca vei fi protejat de temperaturile scazute din timpul iernii. Talpa ghetelor masoara 2,5 cm si sunt realizate prin tehnologia Antistress, oferind confort maxim. 


Profita de pretul redus pentru a achizitiona ghetele Rieker si poarta-le alaturi de outfit-uri stilate pentru a capta toate privirile!

ghete elegante barbati
3.    Ghete barbati Eldemas – 279,92 de Lei, pret redus de la 349,90 de Lei


Alta pereche de ghete elegante barbati pe care trebuie sa o iei in calcul este cea creata de brandul Eldemas. Ghetele sunt realizate din piele naturala de tip box si au un design rafinat, fiind perfecte pentru evenimentele speciale. Le poti purta la costume, iar pentru ca sunt fabricate din piele de culoare neagra, le poti asorta foarte usor.

ghete elegante barbati
Cum sa le intretii?


Dupa ce achizitionezi ghete elegante pentru barbati, trebuie sa le oferi o ingrijire speciala pentru ca ele sa se mentina in cea mai buna forma cat mai mult timp. Iata cateva sfaturi utile:


1.    Nu uita sa folosesti o crema pentru incaltarile din piele


Pielea naturala are nevoie de hidratare, motiv pentru care este recomandat sa folosesti o crema de pantofi inainte de fiecare utilizare. Aceasta va proteja materialul si ii va oferi un aspect deosebit. 


2.    Incearca sa eviti apa si noroiul


Chiar daca nu se poate intotdeauna, incearca sa eviti pe cat posibil mersul in ploaie si drumurile incarcate cu noroi. Acesti factori pot accelera procesul de deteriorare al ghetelor.


3.    Alterneaza perechile de ghete


Daca iti doresti ca incaltarile tale sa se mentina in cea mai buna stare cat mai mult timp, nu purta aceeasi pereche in fiecare zi. Este recomandat sa alternezi incaltarile, pentru a avea timp sa se usuce si sa revina la forma initiala. 


4.    Depoziteaza-le corect


Un alt aspect important atunci cand vine vorba despre ghete este depozitarea lor. Pentru ca ele sa nu se degradeze in timp, aseaza-le in cutia lor sau intr-o alta cutie de carton. Umple interiorul incaltarilor cu hartie de ziar si asigura-te ca nu stau ingramadite. 


De asemenea, este esential sa pui cutiile cu articolele din piele intr-un loc uscat si intunecat (citeste aici si cum poate fi curatata pielea intoarsa).
 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023