WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Ai grija de gentile din piele naturala! Sfaturile care te vor ajuta sa le mentii intr-o stare impecabila

Iti plac accesoriile si ai acasa multe genti din piele naturala? Este bine stiut faptul ca femeile nu au niciodata suficiente genti, mereu mai este loc pentru inca una. Gentile sunt, fara indoiala, cele mai cautate accesorii pentru femei, asa ca, in prezent, exista o multime de modele in stiluri si culori diferite la preturi accesibile pentru orice buzunar.

 

Daca ai o placere deosebita cand iti cumperi o geanta noua, atunci ar trebui sa stii cum sa intretii aceste accesorii ca sa te bucuri de ele cat mai mult timp. Cu siguranta vrei sa ai o colectie variata de genti piele care arata impecabil, chiar daca le-ai purtat de multe ori, asa ca am decis sa iti oferim cateva sfaturi utile pentru a le ingriji corespunzator:

 

- Fii atenta la fermoar! Atunci cand porti posete din piele naturala, trebuie sa te asiguri ca fermoarul lor se inchide si se deschide fara efort. Daca acesta nu aluneca, foloseste putina ceara de albine si nu te vei mai confrunta cu aceasta problema, iar astfel vei evita riscul de a-l rupe sau deteriora.

 

- Mentine materialul hidratat. Dupa ce cumperi genti piele, poti sa previi crapaturile care pot aparea dupa foarte multe utilizari cu ajutorul unei creme hidratante. Foloseste acest produs cosmetic pe geanta ta, iar aceasta va arata perfect.

 

- Curata cu grija petele. In cazul in care ai achizitionat posete din piele lacuita, trebuie sa stii ca le poti curata cu otet diluat in apa sau cu o cantitate mica de spirt.

- Nu incarca geanta cu obiecte. O mare greseala pe care o fac multe femei este faptul ca supraincarca gentile din piele. Daca vrei ca geanta ta sa isi mentina aspectul impecabil mult timp, ia cu tine doar strictul necesar.

 

- Ai grija la cosmeticele pe care le adaugi in geanta! Parfumurile si produsele de infrumusetare pot decolora gentile din piele, asa ca este bine sa le eviti.

 

- Nu purta aceeasi geanta in fiecare zi. Geanta ta are nevoie si de pauze! De aceea, este bine sa ai mai multe genti din piele ca sa nu fii nevoita sa porti in fiecare zi acelasi model. 

 

- Nu ingramadi gentile din piele in dulap. Pentru ca o geanta sa-si mentina forma, este necesar sa o depozitezi corect. Foloseste o hartie de ambalat si asaza posetele din piele in dulap intr-o pozitie verticala. 

 

De asemenea, in cazul in care ai genti de dimensiuni mici fabricate din piele naturala, pastreaza-le in cutii de carton, invelite intr-o hartie de ambalat. In acest mod, posetele mici nu se vor deteriora rapid, iar astfel te vei putea bucura de ele mult timp dupa achizitionarea lor. 

 

Acum ca stii cum sa iti ingrijesti colectia de genti piele, descopera gama variata de pe Capricia.ro, magazinul online pe care te poti baza atunci cand cauti posete de calitate superioara. Iti punem la dispozitie modele deosebite de genti fabricate din piele 100% naturala. Vezi ce oferte speciale ti-am pregatit si achizitioneaza-ti produsele preferate la preturi avantajoase! Compleaza-ti tinutele cu cele mai frumoase accesorii de pe Capricia.ro!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023