WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Sabotii, din nou la moda vara aceasta

Pantofii vedeta in 2019 sunt fara doar si poate sabotii. Acestia pot completa cu succes orice tip de tinuta, fiind in varianta actuala versatili. Fie vorba de cei cu toc sau fara, cunoscuti drept slippers, sabotii sunt comozi si merita sa fie alesi. Descoperind mai multe despre acestia, ii vei indragi cu atat mai mult. 

Sabotii, de la origini

Putini stiu spre exemplu ca sabotii isi au originea in Roma Antica. O varianta a sabotilor cu un siret infasurat pe picior reprezenta incaltamintea purtata de marii  magistrati. Un alt moment remarcabil in istoria acestui tip de incaltaminte aminteste de indrazneata contesa d?Olonne care a purtat saboti rosii la slujba. Desigur ca aparitia ei a revolutionat si poate ca a contribuit la crearea unui statut special pentru acest gen de incaltaminte. 

Adesea sabotii au fost corelati cu stilul rafinat al unor doamne distinse. Populari au fost si la curtea regala franceza in perioada lui Marie Antoinette. 

Tot mai aproape de era moderna amintim de celebra Marilyn Monroe care adora sa poarte saboti. Asadar in anii 50 sabotii reveneau in forta in moda. Erau edificatori pentru stilul pin up. 

Sabotii moderni 

Optiunile designerilor la ora actuala in ceea ce priveste sabotii nu limiteaza deloc. Pot fi o optiune cuceritoare pentru cele care isi construiesc aparitii exotice, pretentioase, pentru cele care cauta o varianta comoda, dar si eleganta de incaltaminte. Au un aer nobil si in acelasi timp modern. 

Cu diferite accente, sabotii sunt versatili si de acest lucru va convingeti si cand descoperiti selectia noastra de saboti – vezi aici> https://www.capricia.ro/produse/p/femei--1/c/saboti--14.

Recomandam:

  • Pentru tinutele chic, streetwear sabotii Tamaris sunt o alegere ideala. 

Un job de barete colorate, accente cromatice impreuna cu detaliul fundei contureaza piciorul. Sunt piele si piele intoarsa, ceea ce prin textura sa aparte adauga o nota de eleganta. O astfel de varianta este comoda si permite combinatii variate, fie la rochii din in, fie la pantaloni de ce nu, la fuste, jeans etc. 

  • Pentru tinutele smart casual sau office sabotii cu toc mic, din piele intoarsa 

Astfel de saboti sunt surprinzatori prin forma lor usor alungita, geometrica. Amintesc despre mocasini, dispun de un detaliu de tip funda – ce se poate detasa, ceea ce inseamna ca varianta simpla fac din acest tip de saboti ideali pentru tinute mai sobre, office de ce nu – si au un toc patrat, o completare perfecta cu liniile sale. Verdele sau rosul scot din anonimat orice purtatoare. 

 

Sandale versus saboti 

Incontestabil, oricare din variate reprezinta o optiune buna atat timp cat se potriveste conformatiei purtatoarei si se integreaza ca stil in tinuta aleasa. Nu poate fi facuta o comparatie, intrucat fiecare in parte are farmecul sau. Sandalele, dar si sabotii au un nivel de confort ce ii fac ideali. 

In alegerea sabotilor trebuie pastrate foarte bine reperele calitatii. Daca nu sunt marimea potrivita, vei trada acest aspect imediat, intrucat sabotii sunt destul de decupati. 

Sunt de evitat sabotii cu toc gros daca ai gleznele groase, intrucat vei accentua si mai mult acest aspect. Cat despre detalii, acestea fac mereu diferenta. Pentru a miza pe stil versatil  mereu potrivit, simplitatea este cuvantul de baza. Sabotii atrag atentia prin insasi forma lor astfel incat designul preferat este mai degraba cel minimalist. 

Sabotii pot fi un element seducator la o sedinta foto boudoir. Sunt irezistibili la tinute moderne, pot fi un element de mare finete. Nu doar completeaza o tinuta, din necesitate, ci pot fi altceva. Ai toate motivele sa porti saboti vara aceasta asadar delecteaza-te cu optiunile pe care ti le punem la dispozitie. 

Pentru comenzi te asteptam in cadrul paginii noastre, https://www.capricia.ro/.

 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023