WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Despre noi

Capricia – magazin online de incaltaminte si genti din piele naturala

Capricia cunoaște un inceput in anul 1995 in Piatra Neamt, dezvoltandu-se pe piata articolelor de incaltaminte si genti dedicate atat femeilor, cat si barbatilor. Astfel, astazi este un retailer renumit pe aceasta nisa,colaborand cu 20  de branduri autohtone si internationale.

Articolele din portofoliul Capricia sunt un motiv de inspiratie in ceea ce priveste incaltamintea si nu numai – scopul fiind cel al satisfacerii dorintei pasionatilor de fashion de a fi in pas cu moda in orice sezon.Intocmai din dorinta de a a fi cat mai accesibil publicului interesat, a dezvoltat un magazin online de incaltaminte sub denumirea aceluiasi nume.

Incaltamintea din piele naturala – o moda fara varsta

Pielea naturala pentru incaltaminte este mai mult decat un simplu material elegant ce denota bunul gust. Pielea este ideala pentru incaltaminte datorita rezistentei de care da dovada si permite aerisirea naturala, precum si confort sporit.

In topul avantajelor ramane insa aspectul de confort resimtit. Este cunoscut faptul ca pielea naturala permite aerisirea. Cu alte cuvinte se reduce semnificativ efectul negativ al transpiratiei. Lejeritatea este rezultata si din faptul ca este un material flexibil, ce se muleaza pe forma piciorului.

Rezistenta in timp este de asemenea o proprietate atribuita incaltamintei din piele naturala. Cu o ingrijire corespunzatoare, o pereche de incaltaminte din piele devine veterana a garderobei.

Bineinteles ca nu se poate elimina ideea de bun gust redat de alegerea acestui material, in final,  scopul principal al incaltamintei este de a completa intregul outfit.

Versatilitate, confort si eleganta la fiecare pas

Capricia revolutioneaza modul in care este redata frumusetea picioarelor. De la prima imagine, impactul vizual este asigurat, deoarece se observa dorinta de a actualiza produsele si reducerile conform sezonului si trendurilor de actualitate.

Capricia este mai mult decat un magazin de incaltaminte si genti din piele naturala. Poate fi considerat un loc potrivit pentru inspiratie in provocarile impuse de design-ul vestimentar. Pentru un aspect inedit din cap si pana in varful degetelor, pantofii si accesoriile reprezinta nota definitorie a stilului personal.

Sectiunea dedicata publicului feminin in ceea ce priveste incaltamintea alcatuieste diverse tipuri orientate spre nevoile cotidiene ale pasionatelor de fashion. Astfel, pantofii, sandalele, balerinii, sabotii sau ghetele de vara nu sunt excluse din colectiile celor de la Capricia.

Pentru un confort sporit, incaltamintea casual a demontat recordurile cumparaturilor. Fiind un punct de reper pentru majoritatea, aceste stiluri impun un toc mic, o talpa tip sport sau de tip platforma.

Gentile – sau accesoriile multifunctionale sunt regasite in diverse nuante si modele. Stilurile se orienteaza in general pe aspecte generale cum ar fi utilitatea, nuanta asortata si altele, toate vizand un scop comun si anume acela de a completa perfect tinuta.

Capricia – magazin de incaltaminte pentru femei si barbati si-a castigat increderea publicului variat, comercializand articole din piele naturala, cladind reputatia sa pe baza garantiei calitatii. La ora actuala, Capricia se bucura de o extindere pe 6 centre in Iasi, Bacau si nu in ultimul rand Piatra Neamt.