WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Cum sa asortezi pantofii pentru barbati la un costum? Ghidul care te va ajuta!

Una dintre cele mai mari dileme ale barbatilor este cum sa-si asorteze pantofii la costume. Articolele de incaltaminte pot schimba total aspectul unei tinute, asa ca trebuie achizitionate cu atentie. Ele pot imbunatati intregul outfit sau il pot transforma intr-unul total neinspirat!

De aceea, ar trebui sa nu alegi la intamplare pantofii pe care ii vei purta la un costum. Acestia trebuie sa-l puna in valoare, nu sa aiba efectul opus. Daca vei asorta corect pantofii, intregul tau look va fi demn de admirat!

 

Pantofi barbati costum - cum sa-i alegi si sa-i asortezi?

In primul rand, trebuie sa stii care sunt cei mai cautati pantofi barbatesti pentru tinutele elegante. Modelele aflate la mare cautare sunt cele Oxford, Brogue si Derby.

Pantofii Oxford - clasici, eleganti si ideali pentru ocaziile speciale. Sunt foarte confortabili si versatili, fiind potriviti atat pentru nunti, botezuri si alte petreceri, precum si pentru tinutele de tip casual.

Pantofii Derby - extrem de comozi, potriviti mai ales pentru barbatii care au piciorul mai lat. Ei pot fi purtati la un costum de ginere, nas sau invitat la un eveniment, dar pot fi asortati usor si la o tinuta casual.

Pantofii Brogue - se fac remarcati prin elementele decorative create prin tehnica perforarii. Sunt foarte versatili, asa ca pot fi purtati aproape la orice tip de costum.

pantofi barbati costum

Acum ca ai aflat care sunt cei mai cautati pantofi barbati costum, citeste in continuare cum sa-i asortezi in functie de culoarea lor:

  • Pantofii negri. Pot fi asortati la o gama larga de costume, dar nu fac echipa buna cu cele albe sau maro / bej / crem. Tine cont de acest aspect pentru a nu da gres atunci cand iti creezi un outfit!
  • Pantofii maro. Acestia se asorteaza cu costumele in aceeasi nuanta sau in nuante vii, intense. Nu exista multe reguli in privinta lor, asa ca, daca nu ii vei asorta la un costum negru, tinuta ta va fi reusita!
  • Pantofii bleumarin. Aceasta nuanta poate fi purtata la un costum elegant negru, oferind un plus de rafinament.

Acestea sunt cele mai importante reguli atunci cand vine vorba despre pantofi barbati costum, iar acum ca ai aflat cum sa ii asortezi corect, trebuie sa stii cat de important este sa alegi modelele de calitate superioara. Articolele de incaltaminte din piele naturala arata rafinat, sunt foarte confortabile si se pot mentine intr-o stare excelenta multi ani la rand.

 

Pantofi barbati costum din piele - cum sa ii intretii?

- Nu purta aceeasi pereche de pantofi in fiecare zi. Pielea naturala are nevoie de odihna pentru a se mentine in cea mai buna forma.

- Nu purta pantofii cu ciorapi din materiale sintetice. Textilele de slaba calitate vor favoriza transpiratia excesiva, fapt pe care cu siguranta vrei sa-l eviti.

- Hidrateaza corespunzator perechile de pantofi. In primul rand, trebuie sa le lustruiesti cu o crema conceputa special pentru ele, imediat dupa ce le-ai achizitionat, iar apoi sa repeti acest pas la fiecare 3-4 purtari. Astfel, vei preveni imbatranirea prematura a pielii naturale!

- Usuca pantofii cu grija. Daca te-a prins ploaia sau ninsoarea in timp ce erai incaltat intr-o pereche de pantofi din piele, nu o aseza in apropierea caloriferului si nu o tine nici direct in razele soarelui, ci las-o la uscat intr-o zona luminoasa si bine aerisita. Pentru ca procesul de uscare sa fie mai rapid, poti aseza in interiorul lor bucati de hartie mototolite.

 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023