WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Ghid pentru femeile care iubesc sandalele de vara!

Sandalele reprezinta alegerea perfecta in materie de incaltaminte pentru sezonul cald. Sunt confortabile, iti infrumuseteaza tinutele si le permit picioarelor tale sa se bucure de sentimentul de libertate!

 

In timpul sezonului cald, iti poti lasa picioarele sa respire cu ajutorul acestui tip de incaltari. O pereche de sandale de vara realizata dintr-un material de calitate superioara, asa cum este pielea naturala, va fi cel mai bun prieten in zilele toride. Te va ajuta sa iti creezi tinute de impact si iti va oferi confort maxim!

 

Iar pentru ca sunt atat de iubite de catre reprezentantele sexului frumos, in acest articol am decis sa oferim mai multe detalii despre aceste piese de incaltaminte.

 

Sandalele de vara pot fi purtate tot anul!

 

Da, ai citit bine! O pereche de sandale poate fi purtata si in timpul sezonului rece, dar doar la evenimentele organizate intr-un spatiu inchis, pentru ca, in caz contrar, ti-ar fi mult prea frig. Chiar daca atunci cand spui “sandale” te gandesti automat la vara, ele se pliaza si pentru sezonul rece.

Exista multe rochii de seara care se potrivesc cel mai bine cu aceste articole de incaltaminte, iar daca nu va trebui sa petreci mult timp afara, poti lua in calcul aceasta optiune in zilele de toamna si chiar in zilele blande de iarna.

sandale de vara

Cum sa porti o pereche de sandale de vara cu diferite articole de imbracaminte?

 

Blugi

Asorteaza sandalele cu platforma de pe site-ul nostru cu perechea ta favorita de jeansi si vei obtine un look ideal de zi! Indiferent ca pantalonii tai sunt din denim albastru sau negru, Mom fit sau skinny, poti crea un outfit care trece testul timpului, alaturand o pereche de sandale cu platforma si un tricou alb sau o camasa cu nasturi alba.

 

Rochii

Asortand sandalele de vara cu rochiile din dressingul tau, vei crea outfituri care nu se vor demoda niciodata! De exemplu, in zilele toride de vara, poti asorta sandalele joase cu o rochie in stilul A de zi pentru a obtine un look relaxat, dar demn de remarcat.

 

Bineinteles, daca rochia aleasa este eleganta, o poti combina cu o pereche de sandale cu toc mediu sau inalt.

 

Costume

Sandalele pot fi purtate si in cadrul unei intalniri business, dar trebuie alese cu grija. O pereche de sandale de vara pe care sa o porti la un costum office trebuie sa fie mai sobra. Ea trebuie sa inspire seriozitate si profesionalism, motiv pentru care o alegere buna este reprezentata de sandalele cu toc mediu din piele neagra.

 

Cum sa alegi o pereche de sandale de vara?

 

La fel ca in cazul oricarui tip de incaltaminte, sandalele trebuie sa iti ofere stabilitate in timpul mersului si confort. Trebuie sa poti face fiecare pas cu usurinta, fara dureri naucitoare sau un disconfort permanent.

 

De asemenea, este important de mentionat ca degetele nu ar trebui sa iasa in afara sandalelor. In cazul in care ai picioarele inguste, atunci ar trebui sa iti alegi sandale care sa iti ofere o sustinere buna in partea din fata cu ajutorul baretelor.

 

Acum ca ai aflat raspunsurile la cateva intrebari despre sandale, descopera gama noastra de produse si comanda perechile de sandale de vara perfecte pentru tine! Iti punem la dispozitie incaltaminte de calitate premium la cele mai avantajoase preturi!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023