WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Reduceri incaltaminte dama. Completeaza-ti colectia cu perechi de calitate superioara!

Orice femeie isi doreste sa aiba o colectie cat mai mare de incaltaminte. Mereu apar modele noi si interesante, care se potrivesc de minune cu anumite articole de imbracaminte din dressing, asa ca este normal sa tanjesti dupa noi perechi de incaltari.

 
Din fericire, in perioada de reduceri incaltaminte dama, iti poti achizitiona modelele preferate la cele mai avantajoase preturi! In acest mod, nu trebuie sa iti golesti buzunarele pentru a cumpara piesele pe care ti le doresti si iti poti asorta tinutele cu perechile perfecte. 


Capricia ti-a pregatit reduceri incaltaminte dama la sute de modele, toate fiind de calitate superioara. Noi avem colaborari doar cu branduri de top care creeaza incaltari din cele mai bune materiale, cu o atentie sporita pentru confort. 


Profita de ofertele speciale si comanda perechi din piele 100% naturala! Iata la ce tipuri de incaltaminte poti gasi preturi reduse:


1. Ghete


Pentru ca inca ne aflam in sezonul rece, cu siguranta iti doresti noi perechi de ghete premium, calduroase si rezistente, iar acum este momentul sa le achizitionezi! Avem preturi speciale la o multime de perechi, atat pentru tinutele casual si sport, cat si pentru cele elegante. Poti achizitiona ghete cu toc, in forme si dimensiuni diferite, sau modele cu talpa joasa, perfecte pentru plimbari, shopping sau mersul la birou.

reduceri incaltaminte dama
2. Cizme


Printre cele mai indragite incaltari de iarna se numara si cizmele. Ele asigura confort, caldura si protectie, fiind potrivite atat pentru tinutele formate din jeansi si pulovere, cat si pentru cele alcatuite din rochii si fuste. 


Daca esti in cautarea unor perechi de cizme de calitate superioara la preturi avantajoase, ai ajuns pe site-ul potrivit! Capricia ti-a pregatit cele mai tari reduceri la incaltamintea de dama!

reduceri incaltaminte dama
3. Pantofi


Primavara este anotimpul pe care probabil si tu il astepti cu nerabdare si te poti pregati pentru sosirea lui cu perechi noi de pantofi realizati din piele naturala. Avem oferte de nerefuzat la pantofi in diverse stiluri si culori, cu toc sau cu talpa joasa, asa ca vei putea comanda atat perechi potrivite pentru tinutele elegante, cat si pentru cele de tip office sau chiar sport (citeste aici cum sa previi durerile de picioare atunci cand porti pantofi cu toc). 

reduceri incaltaminte dama
4. Balerini


Daca esti adepta incaltarilor comode, nu poti rata nici ofertele la balerini. Ei pot fi asortati cu orice tinuta de primavara-vara si iti vor oferi un look chic, care nu va trece neobservat!

reduceri incaltaminte dama
5. Sandale


Rochitele de vara pot fi asortate perfect cu o pereche de sandale din piele naturala. Iar pentru a achizitiona modele stilate, nu trebuie sa faci un efort financiar, deoarece in aceasta perioada le vei gasi pe Capricia la cel mai avantajos pret!


De pe site-ul nostru, poti comanda modele cu toc jos sau inalt, gros sau subtire, in nuante mate sau metalizate, pe care le vei putea purta la outfit-urile de zi cu zi sau la o tinuta creata pentru un eveniment special. Sandalele de pe Capricia se remarca prin rafinament si confort, asa ca poti avea garantia ca vei face o investitie buna. 

reduceri incaltaminte dama
Prinde reducerile la incaltamintea de dama si alege perechi de calitate, care se vor mentine intr-o stare impecabila multi ani la rand si care te vor ajuta sa creezi tinute demne de remarcat!
 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023