WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Incaltaminte dama de iarna, in functie de zodie. Ce sa porti?

Gama de incaltaminte dama este foarte diversificata. Exista modele pentru toate preferintele, dar cu toate acestea iti poate fi greu sa iei o decizie.

 

Cu toc, fara toc, simpla, accesorizata, alba, neagra sau rosie? Cum sa alegi o pereche potrivita pentru iarna, atunci cand ai atatea optiuni la dispozitie? Ei bine, o metoda simpla este sa te ghidezi dupa incaltarile reprezentative pentru zodia in care te-ai nascut. Anumite articole de incaltaminte dama te caracterizeaza si pot transmite anumite mesaje despre tine. Iata care sunt acestea:

 

Berbec

 

Daca pui o femeie Berbec sa aleaga dintre o pereche de cizme si una de pantofi, va alege intotdeauna cizmele, deoarece i se par mult mai sexy. In cazul in care te numeri printre nativele acestei zodii, nu ezita sa porti in timpul sezonului rece cizme cu sireturi pana la genunchi sau cizme cu toc si catarame. Cu ajutorul lor, poti obtine tinute care vor capta orice privire!

 

Taur

 

Nativele zodiei Taur iubesc articolele de incaltaminte dama negre, cu tocuri inalte. De aceea, daca te-ai nascut in aceasta zodie, ai nevoie de ghete cu toc inalt sau de cizme lungi, cu toc, din piele naturala neagra. Poarta-le la rochii sau fuste chic si vei face furori!

 

Gemeni

 

Femeile Gemeni adora sa fie in centrul atentiei, de aceea, vor avea o slabiciune pentru ghetele animal print sau pentru modelele care imita pielea de crocodil sau sarpe. Aceste incaltari au un aspect deosebit si le poti purta la tinutele elegante. 

 

Rac

 

Daca esti Rac, probabil ca si tu preferi articolele de incaltaminte dama albe. In gama Capricia.ro vei gasi cu siguranta perechi pe gustul tau! Iti punem la dispozitie ghete cu toc jos albe, cu sireturi sau catarame, usor de asortat la tinutele specifice sezonului rece. 

 

Leu

 

Femeile Leu dau dovada intotdeauna de rafinament si stil. Ele prefera tinutele elegante, motiv pentru care isi achizitioneaza frecvent articole de incaltaminte care au toc. Asadar, daca nu esti hotarata in privinta perechii pe care sa o alegi, indreapta-ti atentia catre botine sau catre cizmele din piele cu un model sofisticat.

 

Fecioara

 

Fecioarele sunt perfectioniste si vor avea mare grija de incaltarile pe care le achizitioneaza. Ele achizitioneaza, de obicei, articole de calitate superioara care sa le ofere confort maxim, asa ca modelele de ghete sau cizme fara toc, in culori neutre, sunt alegerea optima. 

 

Balanta

 

Aceasta este probabil cea mai nehotarata zodie! Balantele nu se pot decide in privinta unei singure perechi. Ele isi doresc ghete si cizme cu toc, fara toc, simple, accesorizate, negre, albe sau in culori intense. 

 

Dar, daca vrei sa faci o alegere practica, asigura-te ca ai in dulap o pereche de ghete sau cizme fara toc, din piele naturala, care sa fie bine captusite in interior. In acest mod, vei avea o pereche de incaltaminte dama pe care te vei putea baza atunci cand temperaturile vor fi scadea simtitor. 

 

Scorpion

 

Femeile Scorpion prefera tinutele sexy, care capteaza toate privirile. In cazul in care aceasta este zodia in care te-ai nascut, poarta perechile de cizme peste genunchi, cu toc inalt. 

 

Sagetator

 

Sagetatorii nu stau intr-un singur loc! Lor le place sa calatoreasca, sa se plimbe si sa experimenteze lucruri noi, iar daca esti Sagetator, sigur te regasesti in aceasta descriere! Deoarece esti o fire energica, este indicat sa alegi articole de incaltaminte dama comode, practice, asa cum sunt ghetele si cizmele fara toc, confectionate din piele naturala. 

 

incaltaminte dama

 

Capricorn

 

Nativele zodiei Capricorn se simt confortabil atunci cand poarta tocuri inalte! De aceea, cele mai potrivite incaltari pentru ele sunt botinele sau cizmele elegante. 

 

Varsator

 

Varsatorii iubesc culoarea mov! Iar daca si tu ai o slabiciune pentru aceasta culoare, pe Capricia.ro vei gasi modelele perfecte pentru tinutele tale. 

 

Pesti

 

Femeile Pesti opteaza, de obicei, pentru incaltamintea comoda, fara toc, dar acorda o atentie deosebita detaliilor. De aceea, ele vor alege ghete sau cizme cu talpa joasa, accesorizate cu aplicatii metalice, catarame sau sireturi. 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023