WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Noile tendinte in materie de incaltaminte, in colectiile de toamna-iarna 2019/2020

Dupa saptamana de moda de la New York, Londra sau Milano avem deja reperele tendintelor din acest sezon. Colectiile Capricia sunt de asemenea un start pentru cele care isi doresc sa fie in pas cu moda. Incaltamintea pentru toamna/iarna abunda in stiluri interesante, este practica, comoda, eleganta si desigur ca respecta si cerinta absoluta legata de calitate.

Cu ce vin nou acum designerii? Vorbim despre o noua generatie de incaltaminte. Intra aici si cizmele disco, tocurile de tip kitten, mult sclipici, decoratii precum pene, pietre, bijuterii. Acestea sunt cateva dintre tendintele anuntate pentru noul sezon. In principal remarcam accentele de culoare, unde rosul este predominant, stiluri mai putin conservatoare, piese statement cu o constructie retro sau tocuri atipice - structura de tip robusta, sculptata.

Pantofi cilindrici, varf ascutit

Un curent western se anunta sa reintre in forta sezonul acesta, asadar stilul consacrat al varfului ascutit este un trend. Este o vibratie aparte si pot fi integrate la tinutele tale casual, fie ele din piele de sarpe, fie cele clasice simple.

La polul opus sunt ghetele elegante, ce respecta aceasta tendinta de varf ascutit. Pot fi inalte, cu toc patrat, din piele intoarsa. In unele cazuri decupajele pun un mare accent pe glezna, un element seducator fiind catarama laterala, mici detalii  metalice sau fermoarul de-a lungul ghetelor, ce se opreste atipic, in partea de sus.

Ca tot aminteam de catarame, merita spus ca acestea au rol util si decorativ si se regasesc in  topul tendintelor din 2019/2020. Uneori cu un aspect texturat, in alte cazuri pur decorative, acestea sunt cu un rol bine definit de fiecare data.

 

Tocuri mici, kitten style

Exista si categoria acelor femei care nu se dau in vant dupa tocuri inalte, dar cine spune ca cele mici nu sunt interesante? Kitten heels sunt cunoscute si reprezinta varianta tocurilor mici, modeste, delicate aparent, dar confortabile cu siguranta.

Designerii au optat pentru astfel de tocuri la o varietate de incaltaminte, chiar si la sandale asadar pentru sezonul de toamna pantofii purtati pot fi de acest gel.

Stil victorian

Atat in ceea ce priveste vestimentatia, cat si ceea ce tine de incaltamintea noului sezon preferinta pentru stilul victorian se face cunoscuta, la recomandarea designerilor de top.  Acest stil se remarca prin detalii precum sireturi pe toata suprafata, dantela, tocuri delicate. In versiunea propusa de noi la Capricia vorbim despre tocuri groase si de laitmotivul sireturilor la ghete comode din piele intoarsa, ce se inchid in fermoar.

 

 

Sa nu uitam de stilurile sport

Multe dintre femei s-au bucurat enorm cand stilul sport si-a facut un loc insemnat in topul preferintelor pentru incaltaminte. Erau chic, erau versiuni reinterpretate ce se adaptau tinutelor de zi cu zi. Iata ca acest fusion intre sport si elegant, intre sport si casual continua sa fie in topuri.

Pentru toamna aceasta pot fi purtati pantofii sport precum stilul propus de Capricia - combinatii bloc de piele naturala cu cea lucioasa, cromatic vorbind negru si auriu, cu insertii neasteptate, reprezentate de linii accente metalice ce contureaza incaltamintea. Talpa este una robusta, accentuata si ea cromatic, contrastand. Iata aici aceasta pereche de pantofi, de tip slip on.

Alte trenduri - printurile si glitterul

Pentru ca tendintele actuale nu se rezuma deloc la ceva simplist, trebuie mentionat de asemenea ca incaltamintea de sezon aduce in prim plan stiluri indraznete. Este vorba de pantofi, cizme cu animal print, cel putin insertii de acest gen, cele cu print floral, romantice, elegante si usor spre categoria etno. Nu lipsesc nici cele cu glitter, accente stralucitoare, bijuterii in adevaratul sens al cuvantului, incaltaminte potrivita pentru evenimente speciale.

Descopera la capricia.ro toata colectia recent lansata.

 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023