WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Sandale din piele- incaltamintea ideala pentru zilele toride de vara

     Vara este anotimpul preferat pentru multe dintre noi, din multe puncte de vedere, ceea ce ne face sa ne dorim sa ne expunem cat mai mult din picior, sa fim comode, dar si elegante, totodata.


     Ce incaltaminte poate fi mai potrivita sezonului acestuia calduros, care sa fie si in trend, daca nu sandalele din piele naturala de calitate superioara? 


     Venim cu propunerea a 3 idei de sandale din piele naturala de calitate inalta pe care le puteti achizitiona de pe site-ul nostru www.capricia.ro sau prin comanda telefonica la nr de telefon 0376448248 de luni pana vineri, orele 9-17.


     Sandalele din piele naturala Capricia


     Aceste sandale din piele naturala fabricate in Romania vin in ajutorul dumneavoastra pentru a va completa tinutele colorate de vara. In multitudinea de culori, e imposibil sa nu gasiti ceva pe gustul dumneavoastra. Pe langa faptul ca sunt culori deosebite, modele unice, acestea se remarca si prin comoditatea si pielea de calitate premium.


     Sandalele din piele naturala de calitate superioara Epica


     Ati spus sandale elegante din piele naturala perfecte pentru evenimente?


     Sandalele Epica din piele naturala sunt alegerea potrivita in aceste situatii. Usor de asortat, din piele naturala premium si cu un calapod potrivit pentru orice tip de picior, aceste sandale deosebite nu trebuie sa lipseasca din garderoba dumneavoastra!


     Sandalele din piele naturala categoria confort


     Varsta sau poate problemele de sanatate nu va permit sa purtati orice tip de sandala sau pantof? Sandalele din piele naturala Caprice sau sandalele Rieker va stau la dispozitie pentru picioarele cu probleme (ex: monturi), picioarele obosite sau pentru persoanele care-si gasesc dificil perechea potrivita de incaltaminte. Merita sa le incercati sa vedeti daca se potrivesc piciorului dumneavoastra, mai ales ca transportul este gratuit, iar primul retur, de asemenea, il asiguram noi!


     Asteptam feedback-ul dumneavoastra fie pozitiv sau negativ pe paginile noastre de Facebook si Instagram .

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023