WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Tendinte 2020-2021. Ce ghete de iarna dama sunt in trend?

Iarna a inceput in forta, iar sarbatorile se apropie, prilej de care poti profita pentru a-ti mari colectia de ghete de iarna de dama.

 

Aceste articole de incaltaminte sunt extrem de populare in timpul sezonului rece, deoarece sunt confortabile, calduroase si rezistente la temperaturile extreme. 

 

Dar, lasand la o parte caracterul lor practic, cu siguranta iti doresti sa afli care sunt cele mai noi trenduri in materie de ghete de iarna dama. Iata ce modele sunt in voga:

 

Ghetele metalizate

 

Daca iti place sa fii in centrul atentiei, ai nevoie iarna aceasta de o pereche de ghete stralucitoare! Articolele de incaltaminte metalizate sunt in trend si te pot ajuta sa creezi tinute de impact. Fie ca alegi o pereche eleganta, fie ca optezi pentru un model casual, nu ai cum sa treci neobservata atunci cand porti ghete in nuante radiante!

Bocancii

 

In cazul in care esti adepta articolelor confortabile, atunci bocancii sunt alegerea potrivita. Ei sunt foarte caldurosi, comozi si versatili. Poti purta o pereche de bocanci la orice tinuta, fie ca este compusa din pantaloni, blugi, fuste sau rochii, si vei obtine garantat un look trendy, care va capta toate privirile. 

Ghetele western

 

Ciocatele au devenit foarte populare in ultima vreme si nu poti sa le treci cu vederea pe cele in stilul western. O pereche de ghete de iarna dama de tip cowboy este perfecta pentru momentele in care vrei sa iesi din anonimat. Aceste incaltari sunt confortabile, usor de asortat si iti ofera un look indraznet pe care toata lumea il va admira!

Botinele cu forme si accesorii inedite

 

Nu mai exista niciun dubiu ca botinele de dama nu se demodeaza niciodata, dar daca iti place sa fii la curent cu cele mai noi trenduri, atunci ai nevoie de botine cu modele distincte, care capteaza privirile ca un magnet. In acest sezon, poti opta pentru botine cu varful alungit, tocuri deosebite, accesorii stralucitoare si imprimeuri sofisticate (citeste aici ce incaltari sa porti iarna in functie de zodie).

 

Pe site-ul nostru vei gasi o gama larga de ghete cu toc, realizate din piele naturala, care iti vor completa perfect orice tinuta!

Ghetele lungi

 

In cazul in care preferi sa porti rochii si fuste, trebuie sa ai in dulap si o pereche de ghete de iarna dama lungi. Aceste articole de incaltaminte sunt ideale pentru sezonul rece, pentru ca sunt extrem de confortabile, calduroase si rezistente. Ele iti vor proteja picioarele de temperaturile extreme si le vor adauga tinutelor tale un plus de rafinament. 

 

Alege intotdeauna ghete din piele naturala!

 

De ce? Pentru ca iti ofera o multime de avantaje! In primul rand, o pereche de ghete de iarna dama din piele 100% naturala va trece cu brio testul timpului. Ea se va mentine intr-o stare impecabila chiar daca este purtata de zeci de ori. 

 

In al doilea rand, ghetele din piele sunt mult mai confortabile decat cele realizate din materiale sintetice. Chiar daca alegi sa porti modele cu toc inalt, ele iti vor oferi confort si stabilitate in timpul mersului. In plus, multe ghete beneficiaza de o talpa antiaderenta, asa ca vei fi ferita de accidentari atunci cand iarna face ravagii. 

 

Asadar, daca iti doresti sa faci intotdeauna o investitie buna, comanda ghete din piele naturala de pe Capricia.ro!
 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023