WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Fa-te remarcata in sezonul rece cu aceste genti din piele!

Frigul a venit, dar asta ne ambitioneaza si mai mult pe noi, femeile, sa facem furori! De aceea, pe Capricia.ro, vei gasi, in acest sezon, genti piele deosebite!

 

Reprezentantele sexului frumos incearca sa compenseze disconfortul creat de temperaturile scazute prin tinute demne de invidiat. In acest mod, ele se simt din nou confortabil si sigure pe ele. Iar pentru ca magazinul online Capricia.ro isi doreste sa le aduca mereu cate un motiv de bucurie femeilor, am adaugat in colectia de genti din piele noi modele impresionante. 

 

Iata cateva genti de calitate superioara pe care le poti achizitiona in acest sezon:

 

1. Geanta dama Capricia neagra – 279,90 de Lei

 

Daca esti in cautarea unei genti piele usor de asortat si de dimensiuni mici, acesta este modelul perfect pentru tine! Geanta este fabricata din piele neagra 100% naturala si are dimensiunile de 23/8/14 cm. Este prevazuta cu o bareta de umar metalica care poate fi reglata in functie de nevoile tale si are ca sistem de inchidere un clips metalic auriu. 

 

In plus, geanta detine in interior trei compartimente si un buzunar lateral care se inchide cu fermoar. Acest model este elegant, fiind potrivit la tinutele formate din rochii, fuste sau costume. Geanta este practica, usor de transportat si poate fi asortata usor la orice tinuta rafinata. 

 

genti piele

 

2. Geanta dama Capricia rosie – 279,90 de Lei

 

Acesta este un alt model de geanta de dimensiuni mici (28/8/18 cm). Are o bareta de umar metalica care poate fi reglata si se inchide prin clips metalic auriu. Culoarea rosie a gentii va adauga o nota feminina oricarui outfit, iar designul ei va aduce un plus de eleganta!

 

Despre aceasta geanta mai trebuie sa stii ca are in interior trei compartimente, asa ca vei putea mentine o buna organizare a lucrurilor tale, si detine un buzunar interior lateral, foarte practic. Comand-o acum si asorteaz-o la cele mai frumoase tinute din garderoba ta!

 

genti piele

 

3. Geanta dama Capricia maro – 279, 90 de Lei

 

Atunci cand studiezi noua colectie de genti piele, nu trece cu vederea acest model perfect pentru toamna! Geanta este de calitate superioara si are doua manere pentru a putea fi purtata in mana, dar detine si o curea detasabila pentru purtarea pe umar. 

 

Stilul gentii permite asortarea ei atat la tinutele casual, cat si la cele elegante. Ea se inchide prin clips metalic si are trei compartimente spatioase in interior. Geanta este de dimensiuni mai mari (27/12/20 cm), asa ca vei putea avea la indemana mereu lucrurile de care ai nevoie. In plus, culoarea maro este usor de asortat, mai ales la tinutele specifice sezonului rece. 

 

Achizitioneaz-o de pe site si accesorizeaza-ti cele mai tari outfit-uri!

 

genti piele

 

Acestea sunt doar 3 modele pe care le vei regasi pe Capricia.ro. Ti-am pregatit o colectie deosebita de genti din piele naturala la preturi avantajoase. Gentile confectionate din acest material arata impecabil si sunt foarte rezistente, asa ca orice femeie ar trebui sa le poarte. Ele reprezinta o investitie de durata, putand fi purtate ani la rand, si completeaza perfect tinutele cu un aer sofisticat, care nu trece neobservat (citeste aici cum sa le ingrijesti). 

 

Daca vrei sa te faci remarcata in timpul zilelor racoroase, achizitioneaza gentile create de Capricia!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023