WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Poarta cu stil pantofii cu bareta pe glezna! Asorteaza-i cu aceste articole!

Feminitate si rafinament - doua caracteristici care definesc perechile de pantofi cu bareta pe glezna. Aceste articole de incaltaminte au capatat popularitate inca din anii ’20 si sunt extrem de indragiti in continuare.

 

Pantofii cu bareta pun in evidenta frumusetea picioarelor si pot fi purtati in multe ocazii, fiind ideali atat pentru tinutele casual, cat si pentru cele elegante. In plus, ofera confort sporit si stabilitate in timpul mersului, datorita baretei care se fixeaza pe glezna, asa ca orice femeie ar trebui sa aiba macar o pereche in dulapul ei de incaltaminte.

 

Iti doresti sa stii cum sa creezi tinute de impact cu ajutorul acestor pantofi? Incalta-te cu ei atunci cand porti urmatoarele articole de imbracaminte:

 

Pantaloni din denim skinny

 

O tinuta casual nu trebuie sa fie plictisitoare, iar daca vei combina jeansii skinny si un maiou sau un tricou colorat cu pantofii care au bareta pe glezna cu siguranta nu va fi! Aceasta tinuta poate fi purtata in timpul iesirilor cu prietenii, la shopping sau chiar la o intalnire. Prin intermediul ei, vei obtine un look seducator si sexy care va capta toate privirile!

 

Pantaloni evazati cu talie inalta

 

Nu ai cum sa dai gres cu o pereche de pantofi cu bareta si pantaloni evazati cu talie inalta. Acest outfit te va face sa pari mai inalta si mai slaba, fiind potrivit atat pentru birou, cat si pentru iesirile in oras. Iar daca vei adauga si o bluza eleganta cu umerii cazuti, poti obtine look-ul perfect pentru un eveniment special, asa cum este aniversarea unei persoane dragi sau un botez.

 

Fuste si rochii midi

 

Daca adori tinutele elegante, atunci iti va face placere sa porti o fusta sau o rochie midi, mulata pe corp sau plisata, cu o pereche de pantofi cu bareta pe glezna. Vei obtine un aspect elegant si stilat care va fi remarcat de toti oamenii din jur. Poti opta pentru acest look atunci cand te indrepti catre birou sau catre un eveniment desfasurat in timpul zilei.

 

Acum ca ai aflat cu ce articole vestimentare ii poti combina, trebuie sa stii ca, pentru a te bucura de confortul si stabilitatea pe care o ofera acesti pantofi, este important ca ei sa fie creati din piele naturala. Acest material este calitativ si extrem de rezistent, asa ca va fi o adevarata placere sa porti pantofi cu bareta pe glezna din piele.

 

Iata cateva modele pe care le poti achizitiona de pe site-ul nostru:

 

1. Pantofi dama Scado - 249,90 de Lei

 

- sunt confectionati din piele box neagra si galbena;

- au un imprimeu piele de sarpe;

- tocul este gros si are 7,5 cm;

- sunt potriviti pentru tinutele elegante.

pantofi cu bareta

2. Pantofi dama brand romanesc - 279.90 de Lei

 

- sunt fabricati din piele naturala portocalie;

- au varful usor ascutit;

- tocul este mediu, de 7,5 cm;

- sunt potriviti pentru outfit-urile casual si elegante.

pantofi cu bareta

3. Pantofi dama brand romanesc - 279.90 de Lei

 

- sunt creati din piele box verde;

- au tocul gros, de 7,5 cm;

- pot fi asortati la tinutele elegante si casual (mai multe detalii gasesti aici).

pantofi cu bareta

Descopera acum toate modelele de pantofi cu bareta de pe Capricia.ro si comanda la un super pret perechea ta preferata!

 

 

 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023