WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Botinele si ghetele – VIP-urile toamnei

Ghetele si botinele si-au castigat de-a lungul timpului titulatura de VIP-uri ale sezonului rece. Aceste perechi de incaltaminte definesc orice stil vestimentar, de la cel elegant si pana la cel casual printr-o nota de originalitate.

De neinlocuit in preferintele fashionistelor se regasesc botinele cu toc gros, cele cu sireturi sau cu piele intoarsa. La magazinul Capricia gasiti, in categoria dedicata, modele in trend de ghete si botine adaptate pentru fiecare stil vestimentar. Pentru o idee mai buna de ansamblu, in cele ce urmeaza vor fi prezentate cateva modele de botine, alaturi de cateva sfaturi si recomandari ce vizeaza asortarea.

Inainte de prezentarea tipurilor de botine VIP, mentionam ca suntem pe piata din 1995 si astazi ne-am extins centrele in trei orase mari din Moldova respectiv Piatra Neamt, Bacau si Iasi. Colaboram cu 20 de branduri autohtone si internationale, calitatea fiind pe primul loc. Nu uitati ca pielea naturala aduce un plus de confort si numeroase beneficii pentru sanatatea picioarelor.

 

Botinele cu toc si estetica sireturilor

 

Din dorinta de a nu se abate de la trendurile de actualitate, dar sa beneficieze si de confort, botinele cu sireturi si toc sunt preferatele pasionatelor de fashion. Aceste modele sunt versatile, se potrivesc atat stilului casual, office sau glam.

In catalogul nostru gasiti o varietate de modele de botine cu siret cu care sa intampinati atmosfera mohorata a toamnei.

In materie de asortare vestimentara, cu siguranta combinatia preferata ramane cea a blugilor si a jachetelor de tip biker. Pentru birou va recomandam sa purtati o pereche de botine cu sireturi si toc alaturi de o fusta creion si o camasa peste care sa purtati un cardigan pufos. Nici ideea de a purta un sacou chic cu imprimeuri florale nu este de inlaturat. Acesta se potriveste in special in zilele in care razele soarelui se mai joaca putin cu natura.

Botinele din piele intoarsa

 

Botinele din piele intoarsa sunt un must have al acestui sezon. Aceste modele vor da un aer rafinat oricarui outfit datorita materialului delicat cu care sunt confectionate. Daca va doriti sa fiti in centrul atentie, o pereche de botine din piele intoarsa va conferi un aspect extragavant, dar care totusi pastreaza limitele elegantei.

Botinele din piele intoarsa asortate cu o rochie din catifea, care sa duca cu gandul la acelasi material, pot fi tinutele cu care veti intoarce priviri admirative la petrecerea de Revelion sau de Craciun. Nu uitati si de culorile ce anunta venirea lui Mos Craciun, acestea, impreuna cu o tinuta eleganta reprezinta mixul demn de lumina reflectoarelor.

Fie ca le purtati in completarea unei rochii chic, little black dress sau cu o fusta din denim, efectul va fi pe masura asteptarilor. Va invitam sa vizualizati gama vasta de ghete si botine din portofoliul nostru pe Capricia.ro.

Botinele cu toc gros

 

Tocul gros este preferat si totodata un trend de actualitate. Este atat de apreciat nu doar pentru ca reda un aspect inedit oricarei tinute si se potrivesc diverselor tipuri de silueta, ci si datorita faptului ca este confortabil.

Astfel, eleganta tocului isi intra in drepturi fara sa incomodeze in zilele aglomerate ce presupun multe plimbari. In plus, o personalitate feminina puternica va fi dezvaluita intotdeauna de un toc gros. Alaturi de ghete si botine, rafinamentul si eleganta sunt duse la superlativ. In orice caz, nu uitati ca vestimentatia contureaza personalitatea si prima impresie in societate.

In cadrul magazinului nostru veti gasi o varietate de modele de incaltaminte cu care sa intampinati toamna asa cum se cuvine. In pas cu moda si o doza de confort? Ei bine aceste aspecte sunt ideale de urmarit pentru orice ocazie sau activitate atunci cand vine vorba de incaltaminte.

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023