WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Ce a insemnat COVID-19 pentru lumea modei? Consecintele pandemiei asupra magazinelor

Pandemia de coronavirus a afectat aproape toate sectoarele de activitate din lume. COVID-19 a facut si inca face ravagii in toate colturile lumii, afectand inclusiv lumea modei. 

 

In Romania, magazinele fizice au avut cel mai mult de suferit, deoarece au fost nevoite sa se inchida odata cu declararea starii de urgenta, iar magazinele online fac tot posibilul sa supravietuiasca in aceasta perioada grea, oferindu-le clientilor produse la preturi extrem de avantajoase.

 

Nu mai exista nicio indoiala ca industria modei sufera o scadere radicala si, din pacate, nu se stie cat va mai continua aceasta situatie, deoarece pandemia de COVID-19 nu pare sa se incheie prea curand. 

 

Din cauza raspandirii rapide a acestui virus, un intreg sezon in lumea fashion-ului a fost compromis. Oamenii sunt nevoiti sa isi petreaca timpul in casa, asa ca hainele si incaltamintea de primavara au ramas pe rafturile magazinelor. 

 

 

Speranta vine odata cu sosirea verii, deoarece starea de urgenta ar putea lua sfarsit, iar oamenii ar putea din nou sa se bucure de plimbari, de timpul petrecut cu familia si prietenii si, bineinteles, de shopping. 

 

Multe branduri s-au reprofilat

 

Avand in vedere ca cererea pentru imbracaminte si incaltaminte a scazut, iar magazinele fizice s-au inchis, multe branduri au fost nevoite sa isi reorienteze activitatea si sa produca masti sanitare si echipamente de protectie. Defilarile in moda au fost anulate, iar pentru ca stocurile de echipamente nu au fost suficiente, producerea acestor articole a fost cea mai buna solutie pentru multe magazine cunoscute.

 

Reduceri masive la produse

 

Chiar daca situatia nu este roz, aceasta perioada este cea mai potrivita pentru a face shopping online, deoarece magazinele ofera reduceri mai mari decat oricand. Acum este momentul pentru a achizitiona toate produsele de care ai nevoie, deoarece le vei gasi la un pret redus. 

 

Capricia.ro este un magazin de incaltaminte si genti care iti pune la dispozitie o colectie variata de articole realizate din piele 100% naturala. In aceasta perioada, avem multe oferte speciale, asa ca vei putea achizitiona incaltaminte de calitate superioara de care te vei bucura ani la rand. 

 

Chiar daca zilele acestea esti fortata de imprejurari sa-ti petreci timpul in casa, situatia se va schimba, iar atunci cand te vei putea bucura de toate activitatile carora le duci dorul, vei fi incantata ca ai profitat de reducerile din aceasta perioada. 

 

Profita de ofertele de primavara!

 

Pe Capricia.ro vei gasi articole de incaltaminte care apartin unor branduri renumite pentru profesionalismul lor si care confectioneaza doar articole de incaltaminte din piele naturala. 

 

In categoria Spring Sale, vei gasi pantofi, balerini, ghete, sandale, papuci si cizme la reduceri. Avem modele pentru toate gusturile, asa ca prinde ofertele si adauga in colectia ta perechile de incaltaminte pe care le vei purta ani la rand, dupa ce pandemia va lua sfarsit.

 

De asemenea, pentru ca in perioada aceasta ai nevoie de incaltaminte comoda pentru a face sport, dar si pentru a te deplasa in diferite locuri, am adaugat in colectia noastra modele noi de pantofi sport din piele naturala. 

 

Capricia.ro se pliaza dupa necesitatile clientilor pe timp de criza, asa ca iti pune la dispozitie zeci de articole de incaltaminte sport care iti vor oferi confort sporit. In plus, la comenzile care depasesc 200 de Lei, iti oferim transport gratuit!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023