WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Intoarce toate privirile atunci cand porti pantofi piele cu toc! Iata cateva sfaturi utile

O pereche de pantofi din piele cu toc infrumuseteaza orice tinuta. Eleganti si feminini, pantofii cu toc sunt nelipsiti din orice garderoba. 

Fie ca preferi sa ii porti doar la evenimente speciale, fie ca iti place sa ii porti zilnic, cu siguranta ai in dulap macar o pereche de pantofi cu toc pe care o porti cu drag de fiecare data cand ai ocazia.

 

Acest tip de incaltaminte dama completeaza cu succes atat tinutele elegante, cat si pe cele casual. De aceea, daca iti doresti sa ai cat mai multe perechi, este important sa stii ce modele ti se potrivesc cel mai bine.

 

Cum sa alegi o pereche de pantofi piele

 

Atunci cand vrei sa achizitionezi o pereche de pantofi cu toc, trebuie sa tii cont de contextul in care vrei sa-i porti. Daca iti doresti sa-i porti la birou, atunci ai nevoie de pantofi eleganti, dar comozi. 

 

Pentru purtatul de zi cu zi, iti recomandam sa alegi pantofii cu toc mic sau mediu, iar daca vrei mai multa stabilitate, opteaza pentru modelele cu toc gros. Acestea pot fi asortate usor la rochii, fuste si pantaloni si iti vor oferi confortul de care ai nevoie, evitand, astfel, durerile de picioare.

In schimb, daca te pregatesti sa mergi la un eveniment special, ai nevoie de pantofi piele cu toc pe masura tinutei tale. Cele mai potrivite modele pentru o nunta, un botez sau alte petreceri sunt cele cu tocul inalt si subtire. 

 

Opteaza pentru modele clasice, simple sau, daca iti doresti sa iti pui in evidenta picioarele, alege pantofi care au o culoare intensa. Vei face furori intr-o rochie nude si o pereche de pantofi rosii, stralucitori. 

 

De asemenea, trebuie sa stii ca o tinuta in nuante de negru, gri sau maro poate fi completata perfect de pantofi in culori aprinse, precum verde, galben, portocaliu sau albastru.

 

 

Cum sa alegi tocul in functie de silueta

 

Pentru a crea un look echilibrat, trebuie sa tii cont de silueta ta atunci cand comanzi o pereche de pantofi cu toc. 

De exemplu, persoanele care au gleznele si gambele groase ar trebui sa aleaga pantofii cu tocul gros, in detrimentul perechilor stiletto. Acest tip de incaltaminte este potrivit pentru femeile cu gleznele subtiri.

 

In schimb, daca ai o silueta demna de invidiat, atunci evita sa porti pantofii masivi cu tocuri foarte groase sau cu platforma. Aceste modele vor crea un dezechilibru intre silueta ta si tinuta.

 

Cum asortezi pantofii cu toc

 

O pereche de pantofi piele cu toc poate fi purtata la rochii, dar si la blugi. Poti crea multe combinatii vestimentare de efect cu ajutorul lor. 

De pilda, poti alege sa porti perechea preferata de pantofi alaturi de o rochie la un eveniment si, de asemenea, poti purta pantofii si la o iesire in oras cu prietenii, in combinatie cu un outfit format dintr-o pereche de jeansi mulati, un tricou lejer si un sacou cambrat.

 

In plus, poti asorta perechile de pantofi piele cu genti, esarfe sau chiar cu anumite bijuterii. In prezent, moda este permisiva, asa ca poti fi creativa si poti crea outfit-uri spectaculoase in fiecare zi.

 

Alege Capricia.ro si vei putea achizitiona mereu pantofi piele in trend la cele mai avantajoase preturi! Descopera cele mai noi modele si comanda-ti perechile favorite!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023