WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Moda 2020. Pentru tinute spectaculoase de vara, ai nevoie de aceste articole de incaltaminte dama!

Vara parca totul prinde culoare! Natura ne ofera frumuseti uimitoare, suntem mai fericite si mai dornice de a arata bine. Sezonul estival este perioada perfecta pentru fiecare femeie in parte de a-si pune in evidenta atuurile si imaginatia pentru a crea tinute remarcabile.

 

Iar pentru ca niciun outfit nu este complet fara o pereche deosebita de incaltaminte dama din piele, fiecare femeie trebuie sa se asigure ca a adaugat in colectia ei perechi create dupa ultimele trenduri. Designerii ne surprind si anul acesta cu modele de incaltaminte demne de admirat care te vor ajuta sa creezi cele mai tari tinute. Iata ce articole sunt un "must-have" vara aceasta:

 

1. Sneakersi / Pantofi sport

 

Aceste articole de incaltaminte dama din piele se mentin in trend si vara aceasta. Sunt comode si se potrivesc de minune la tinutele casual si sport. O pereche de sneakersi poate fi purtata atat la pantaloni lungi si scurti (citeste aici mai multe sfaturi), cat si la rochiile subtiri specifice sezonului cald. Pe Capricia.ro vei gasi o colectie variata de pantofi sport care iti vor face vara mai frumoasa.

 

 

2. Sandale cu barete subtiri

 

Usor de asortat si purtat, sandalele sunt nelipsite din dulapul oricarei femei, iar vara aceasta trebuie sa adaugi in colectia ta modele cu barete subtiri. Poti alege atat modele cu talpa joasa pentru zilele in care ai nevoie de mult confort, cat si modele cu toc inalt, perfecte pentru ocaziile speciale. Acest tip de incaltaminte dama piele ii va aduce tinutei tale un plus de rafinament si va scoate in evidenta frumusetea picioarelor tale.

 

 

3. Balerini cu animal print

 

Incaltamintea dama din piele naturala cu acest tip de imprimeu este la moda in vara anului 2020. Asadar, pentru a face furori in sezonul estival, ai nevoie de o pereche de balerini cu animal print. Sunt comozi, pot fi asortati usor cu orice tinuta si vor fi "sarea si piperul" din outfit-ul tau!

 

 

Ce culori se poarta in aceasta vara?

 

Pe langa clasicele articole nude si negre care nu se demodeaza niciodata, din colectia ta de incaltaminte dama din piele nu pot lipsi perechile in nuante vibrante. Iata cateva recomandari:

 

  • Alege incaltaminte dama de vara in nuante metalizate sau stralucitoare, precum argintiu si auriu. Pe site-ul nostru vei gasi perechile perfecte pentru tinute de vara spectaculoase!

  • Se poarta culorile puternice. Atunci cand iti alcatuiesti un outfit, poti pune accent pe incaltaminte cu ajutorul unor perechi de sandale sau pantofi in nuante intense, precum albastru, verde, roz, galben sau rosu.

  • Alege pantofi cu printuri florale. Moda de anul trecut face ravagii si in 2020. Subliniaza-ti feminitatea cu o pereche de pantofi inflorati pe care ii poti asorta foarte usor la o rochie sau o fusta subtire de vara.

 

Acestea sunt noile tendinte in materie de incaltaminte! Acceseaza site-ul nostru ca sa achizitionezi perechile potrivite pentru o vara exact asa cum ai visat-o! Alege incaltaminte dama din piele naturala si te vei simti confortabil in orice tinuta de vara.

 

Pe Capricia.ro vei gasi mereu incaltaminte la un raport calitate - pret excelent. Alege acum perechile tale favorite pentru sezonul estival si fa-te remarcata cu cele mai spectaculoase tinute!

 

 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023