WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Descopera reducerile noastre, aplicate la toata colectia de vara!

Chiar daca deja apar primele semne ale toamnei, prin temperaturile care scad treptat, inca mai e timp pentru a aborda tinute lejere. Zilele calduroase nu s-au sfarsit, deci garderoba poate fi oricand completata cu articole de incaltaminte inedite, care sa completeze outfit-uri deosebite.

Pentru a face aceasta idee mai usor de materializat, te intampinam cu reduceri deosebite la toata colectia noastra de vara! Ne dorim ca prin produsele propuse sa sustinem originalitatea stilului personal al fiecarei femei, motiv pentru care ne-am axat pe ideea de diversitate a celor ce ne completeaza catalogul actual.

Nicio preferinta nu este la fel cu a altei persoane, ceea ce e perfect normal. Atat pentru adeptele stilurilor definite de simplitate, cat si pentru cele care prefera optiunile mai sofisticate, care atrag atentia, dispunem de solutii de incaltaminte!

Pielea naturala, emblematica pentru produsele noastre!

Asa cum v-am obisnuit, va oferim incaltaminte ce are la baza pielea naturala - material emblematic si indispensabil in completarea unor tinute ireprosabile. Atat modelele produse de brand-urile autohtone, cat si cele de peste hotare sunt o incantare, dar de acest aspect v-ati convins deja!

Pentru ca ne dorim sa beneficiati de confortul pe care il meritati, va punem la dispozitie colectia de vara, cu reduceri de neratat. Pratic puteti contura aceleasi note de eleganta tinutelor pentru zilele calduroase care vor mai fi, dar si in anul urmator, in care modelele vor fi de asemenea in trend.

Nu facem nicio exceptie in ceea ce priveste reducerile - ce sunt substantiale de altfel, deci se aplica la fiecare produs in parte. Puteti descoperi noul pret al incaltamintei de interes in magazinul nostru online Capricia. Ca intotdeauna, va oferim transparenta de care aveti nevoie, avand increderea ca va va ajuta sa faceti o alegere inspirata.

Pantofii Reiker sunt un concept inedit, definit de confortul pe care il ofera la purtare, cu talpa special conceputa pentru experienta mereu placute. Cu piele atat la exterior, cat si in interior, acestia prezinta caracteristici care vor cuceri imediat pe cele care de obicei gasesc cu dificultate produse echilibrate (referitor la confort si design). Modelele lansate sub acest concept elvetian se regasesc de asemenea la preturi speciale in magazinul nostru, pentru cele care doresc sa profite de oportunitatea de a da garderobei un aer special.

Nici liniile de sandale pe care le include portofoliul nostru, in colectia de vara, nu sunt de trecut cu vederea. In texturi variate si finisate rafinate, acestea se pliaza pe stiluri diverse, casual si elegant sau cu influente din fiecare. Paleta de culori este de asemenea variata! Atat nuantele clasice, cat si cele metalice, respectiv din randul tendintelor actuale se aliniaza modei actuale. Recomandam alegerea lor prin raportare la garderoba, respectiv la posibilele combinatii pe care le puteti realiza. Daca negru sau rosu nu ridica pretentii prea mari privind asonanta cu nuantele imbracamintei, cu siguranta ca situatia sta diferit in cazul modelelor argintii, a celor cu perforatii sau multicolore.

Oricare ar fi preferintele privind tipul incaltamintei, culoarea, design-ul, inaltimea talpii sau alte astfel de caracteristici, ultimele reduceri de vara se vor plia perfect pe bugetul personal. Cu echilibru privind calitatea, vor deveni piese de rezistenta in garderoba! Sustinem dorinta clientelor noastre de a-si exprima personalitatea prin outfit-urile abordate, iar preturile atragatoare cu care le intampinam sunt demonstratia acestui fapt.

Pentru a nu mai exista nicio bariera in ceea ce priveste achizitionarea unor articole de incaltaminte de calitate, oricine are sansa de a iesi in evidenta prin sandale, saboti sau pantofi din piele naturala, selectati cu atentie, special pentru voi!

 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023