WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Ce pantofi pentru cununia civila gasesti pe Capricia.ro?

Momentul mult asteptat se apropie? Urmeaza sa te casatoresti cu persoana iubita, dar nu stii ce pantofi sa alegi? Pe Capricia.ro poti gasi perechea perfecta pentru acest moment important din viata ta!

 

In primul rand, trebuie sa stii ca, indiferent de culoarea rochiei pe care o alegi pentru cununia civila, trebuie sa optezi pentru o pereche de incaltari confortabile, de calitate superioara. Chiar daca cununia civila in sine nu dureaza mult, vei petrece destul de mult timp in picioare in timpul pozelor si, apoi, in timpul petrecerii.

 

Invitatii tai isi vor dori sa discute si sa danseze cu tine, iar ca sa te poti bucura din plin de fiecare moment in timpul acestui eveniment, ai nevoie de pantofi din piele naturala, care sa-ti ofere confort sporit. Acest material se va mula dupa forma piciorului tau, iar daca vei alege un model cu un toc gros, de dimensiuni medii, atunci poti sa ai certitudinea ca purtatul pantofilor nu va fi o povara.

 

Totodata, asigura-te ca perechea pe care o vei purta denota eleganta si are elemente care sa capteze privirile tuturor. Iata ce pantofi cununie civila gasesti pe site-ul nostru:

 

Pantofi dama brand romanesc - 279,90 de Lei

Aceasta pereche de pantofi din piele naturala lila nu vor trece neobservati! Au tocul de 5,5 cm, si un imprimeu multicolor deosebit care se regaseste atat pe toc, cat si pe catarama din partea superioara a pantofilor.

 

Pantofii pot fi asortati foarte bine cu o rochie lila, alba sau roz, iar pentru ca tocul lor este gros si are dimensiuni medii, poti sa fii sigura ca te vei simti excelent cu ei in picioare!

pantofi cununie civila

Pantofi dama Epica - 349,90 de Lei

O alta pereche de pantofi cununie civila care iti va oferi confort si un plus de rafinament este cea creata de brandul Epica. Este realizata din piele naturala de tip box intr-o nuanta pastelata de turcoaz, are varful ascutit si este decupata in partea din spate, fiind ideala pentru o cununie civila pe timp de vara.

 

Tocul pantofilor este mediu, de 5,5 cm, asa ca vei reduce riscul sa te confrunti cu dureri de picioare. Acest model poate fi asortat usor atat la o rochie mulata, cat si la una plisata.

pantofi cununie civila

Pantofi dama brand romanesc - 279,90 de Lei

Daca esti in cautarea unei perechi de pantofi cununie civila, poti lua in calcul si acest model deosebit. Pantofii sunt realizati din piele de tip box si au o bareta subtire pe glezna (citeste aici cum mai poate fi asortat acest model).

 

Partea din fata a pantofilor este portocalie, iar cea din spate este multicolora, acesta fiind elementul care va capta toate privirile. In plus, pantofii sunt comozi si au un toc gros, de 7,5 cm. Asorteaza-i la o rochie midi si vei arata spectaculos in ziua nuntii tale!

pantofi cununie civila

Pantofi dama brand romanesc - 279,90 de Lei

 

Bineinteles, la o cununie civila nu poti da gres nici cu o pereche de pantofi nude. Acestia pot fi asortati la orice tinuta si iti vor oferi un plus de stil. Modelul de pe Capricia.ro este realizat din piele naturala sidefata si are un toc comod de 5,5 cm, fiind usor de purtat oricand.

 

Asorteaza acesti pantofi la rochia pe care ai ales-o si cu siguranta vei face furori!

pantofi cununie civila

 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023