WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

3 moduri distractive si creative de a lega sireturile

Noi, femeile, ne dorim sa purtam mereu ceva nou. Suntem entuziasmate atunci cand facem shopping, dar dupa ce purtam de cateva ori articolele pe care le-am achizitionat, deja ne dorim altceva. Ei bine, chiar daca nu putem avea lucruri noi in fiecare zi, le putem oferi un look nou cu anumite trucuri. 

 

De exemplu, exista mai multe moduri de legat sireturile la pantofi. Varianta clasica poate deveni, in timp, plictisitoare, dar daca vei incerca si alte metode, te vei indragosti din nou de perechile tale de incaltari. Iata 3 moduri creative de a-ti lega sireturile:

 

1. Tehnica in linii orizontale

 

Aceasta metoda este foarte usor de realizat si le va oferi pantofilor tai un aspect impecabil. Iata ce trebuie sa faci:

1. Insereaza siretul in exteriorul primelor doua ochiuri.

2. Trage de capetele siretului pentru a te asigura ca sunt egale.

3. Urmatorul pas este sa introduci capatul stang pe dedesubt din ochiul 2 catre ochiul 4, iar apoi sa continui cu el pe deasupra spre ochiul 3.

4. Cu celalalt capat al siretului, mergi pe dedesubt din primul ochi in ochiul 5, iar apoi continua cu acest capat pe exterior in ochiul 6 si spre interior in ochiul 8.

5. Leaga siretul si ascunde-l sub limba pantofului. 

In cazul in care perechea ta de incaltaminte are mai multe ochiuri, repeta acesti pasi pana cand ajungi sa ai sireturile in linii orizontale. Daca porti frecvent pantofi office, aceasta tehnica de legat sireturile este ideala pentru a obtine un aspect elegant. 

 

2. Tehnica sport

 

Atunci cand esti in cautarea unor noi moduri de legat sireturile, trebuie sa incerci tehnica perfecta pentru incaltamintea sport. Tine cont de urmatorii pasi:

    • Primul pas este sa introduci sireturile in ochiurile 1 si 2 pe interior. 
    • Apoi, trebuie sa inserezi capatul din ochiul 2 spre exteriorul ochiului 4 si sa continui in interior spre ochiul 3. 
    • Prinde celalalt capat si du-l spre exterior catre ochiul 5.
    • Trage primul capat spre exterior pana la ochiul 7, iar apoi continua in interior spre ochiul 8.
    • Apuca din nou capatul din ochiul 5 si trage-l pe dedesubt spre ochiul 6. 

Foloseste aceasta tehnica pentru perechile de sneakersi si le vei oferi un aspect modern, demn de remarcat. 

 

moduri de legat sireturile

 

3. Tehnica rapida

 

Aceasta este o metoda de legat sireturile care se poate realiza rapid, fiind potrivita pentru incaltamintea cu 6 sau 8 ochiuri. Afla in continuare ce trebuie sa faci:

- Insereaza siretul in ochiurile 1 si 2 din exterior spre interior.
- Trage capatul din ochiul 2 spre interiorul ochiului 5, iar apoi du-l spre exteriorul ochiului 6, continuand pe dedesubt spre ochiul 7.
- Prinde capatul siretului din primul ochi si du-l prin interior catre ochiul 4, iar apoi spre exterior catre ochiul 3 si catre ochiul 8.

Incearca aceasta tehnica rapida si ofera-le incaltarilor tale un look nou si stilat!

 

Asadar, acum ca ai aflat 3 moduri distractive de legat sireturile, te invitam sa descoperi noile noastre modele de pantofi! Fie ca preferi incaltamintea eleganta, casual sau sport, pe site-ul nostru vei gasi articolele de care ai nevoie pentru a crea cele mai tari tinute de sezon. 

 

Alege din gama Capricia pantofi si ghete cu sireturi din piele naturala, cu un design modern si stilat! Toamna aceasta, trebuie sa iesi in evidenta, iar modelele noastre de incaltaminte te vor ajuta sa arati perfect in fiecare zi!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023