WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Incaltaminte din piele naturala pentru primavara-vara perfecta pentru birou

     Caldura isi face simtita prezenta, iar acest lucru presupune si inlocuirea incaltamintei din garderoba cu una potrivita acestui sezon. Cu toate acestea, mergem la serviciu la birou si avem nevoie de incaltaminte confortabila, dar care sa fie si eleganta totodata. Este momentul sa iesim in evidenta, iar in acest articol va vom prezenta perechile perfecte de incaltaminte potrivite jobului de pe site-ul nostru, www.capricia.ro .

     Nu va limitati la culori neutre, la pantofi cu tocuri minimaliste! Vara este anotimpul in care putem sa ne dam frau liber experimentelor, sa ne jucam cu nuantele si de ce nu, chiar sa abordam noi stiluri iesite din comun.

 

 

     Pantofi dama din piele naturala Brand Romanesc

      Vom incepe cu pantofii din piele naturala fabricati in Romania cu tocul gros, care ofera stabilitate si comoditate. Puteti opta si pentru cei cu tocul subtire, dar care au inaltimea ideala, de asemenea foarte confortabili. Sa nu mai spunem de faptul ca pantofii din piele naturala cu brant din piele impiedica piciorul sa alunece in pantof, este igienic si reduce riscul transpiratiei.

     Pantofi din piele naturala de calitate superioara Hispanitas

      Pantofii dama Hispanitas sunt dintr-o piele de calitate superioara, moale, ceea ce-i face purtabili fara probleme intreaga zi, iar clientii ii indragesc tocmai din acest motiv. Culorile neutre ale pantofilor din piele naturala Hispanitas care fac parte din colectia noastra de primavara-vara se potrivesc tinutelor ceva mai indraznete, ba chiar va pot scoate din incurcatura in orice situatie.

 

 

     Pantofi dama din piele naturala Epica

     Daca nu sunteti fani ai tocurilor inalte, pantofii dama Epica din piele naturala si de o foarte buna calitate sunt alegerea perfecta pentru sezonul acesta! Fie ca va doriti pantofi decupati din piele, fie ca va doriti pantofi perforati sau pantofi inchisi, noi va sarim in ajutor si va recomandam sa va uitati peste colectia noastra pe site- ul www.capricia.ro, pentru ca inevitabil se potriveste ceva pentru piciorul si stilul dumneavoastra.

 

 

     Saboti/Sandale dama din piele naturala

     Cu totii cautam pantofi comozi, care sa ne completeze tinuta in cat mai multe combinatii, dar v-ati gandit sa incercati sa integrati o pereche de saboti sau sandale din piele naturala in sezonul calduros? Ce poate fi mai frumos si elegant decat dezvaluirea unei parti mai mari a piciorului? Daca jobul va permite acest lucru, nu ezitati sa luati in calcul si aceasta varianta.

 

     Pantofi casual din piele naturala Capricia

     Pentru persoanele care nu sunt poate la fel de indraznete, venim cu propunerea de a alege una dintre perechile de pantofi casual, care merg intr-o multitudine de situatii, cum ar fi la munca de birou, de zi cu zi, atat in tinute elegante, cat si cele casual. Culorile vibrante si deosebite se gasesc in noua noastra colectie ce iese din anonimat si se remarca atat prin simplitate, unicitate, cat si confortabilitate.

 

     Promitem sa gasiti ceva pe gustul dumneavoastra, iar daca nu va descurcati sa comandati online, suntem dispusi sa va dam sfaturi, detalii suplimentare si sa plasam comanda in numele dumneavoastra. Puteti sa ne contactati la nr. de telefon : 0376.448.248. De asemenea, colegele noastre din magazine va stau la dispozitie pentru orice intrebare, nelamurire, sfaturi si pentru a va ajuta sa alegeti perechile perfecte de incaltaminte din piele naturala din magazinele Capricia.

     Magazine fizice avem in Iasi (1. Strada 14 Decembrie 1989 11; 2. B-dul Stefan Cel Mare si Sfant 26; 3. Centrul Comercial Felicia, Strada Bucium 36 ); Bacau ( 1. Strada Marasesti 4; 2. Complex Comercial Cora, Strada Milcov 2-4 ); si Piatra Neamt (1. Piata Stefan cel Mare 9; 2. Bld Decebal 33); un total de 7 la numar.

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023