WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Adori incaltamintea rosie? Capricia te invata cum sa o asortezi cu stil!

Articolele de incaltaminte rosii sunt adorate de multe femei, deoarece subliniaza feminitatea si pot scoate in evidenta o tinuta. Rosul este o culoare puternica, indrazneata, care ofera rafinament si incredere.

 

O pereche de incaltaminte rosie se face remarcata oriunde, insa, chiar daca "fura" privirea oricui, multe femei au dubii inainte de a o achizitiona, deoarece nu stiu cu ce sa o asorteze. 

 

Daca si tu te afli deseori in aceasta situatie, atunci urmatoarele sfaturi iti vor fi de mare folos. Iata la ce tinute poti purta incaltaminte rosie, in functie de modelul ei:

 

1. Sandalele rosii

 

Vara este anotimpul sandalelor, iar daca modelele de culoare rosie iti fac cu ochiul, nu te mai razgandi inainte sa le cumperi, deoarece le poti asorta usor. Sandalele din piele rosii pot fi purtate alaturi de o rochie lejera alba, neagra sau galbena, simpla sau cu diverse imprimeuri, dar se potrivesc de minune si la o fusta inflorata.

 

Daca optezi pentru o pereche de sandale cu toc inalt, le poti asorta cu incredere la o rochie eleganta midi. Cu ajutorul lor, vei face furori la orice petrecere!

In schimb, sandalele cu talpa joasa se potrivesc cu tinutele casual si pot fi purtate chiar si cu pantaloni scurti din denim.

 

2. Pantofii rosii

 

Aceste articole de incaltaminte completeaza tinutele cu stil si rafinament, asa ca nu ar trebui sa-ti lipseasca din dulap. O pereche de pantofi rosii cu toc poate fi purtata atat la tinutele de seara, cat si la cele de zi. O poti asorta cu rochii office sau elegante (albe, negre, albastre, maro, bej), iar look-ul pe care il vei obtine va fi demn de invidiat. 

 

De asemenea, o pereche de pantofi din piele cu toc mediu sau inalt se potriveste de minune la o pereche de pantaloni sau o fusta office si o camasa. Aceasta culoare intensa te va face sa te simti puternica si independenta!

 

In schimb, daca preferi pantofii rosii cu talpa joasa, poti alege sa-i porti alaturi de jeansi, pantaloni sau fuste midi.

 

 

3. Balerinii rosii

 

Balerinii ofera confort maxim si ii poti purta ori de cate ori vrei sa te plimbi sau iti doresti articole de incaltaminte lejere. Poti asorta balerinii rosii cu tinutele formate din rochii, fuste sau pantaloni si vei obtine un look casual, perfect pentru o zi relaxanta!

 

 

4. Botinele rosii

 

Botinele se numara printre cele mai populare articole de incaltaminte pentru sezonul rece. Acestea protejeaza picioarele de temperaturile scazute, iar in acelasi timp ofera un look rafinat. 

 

Botinele rosii pot fi purtate in asociere cu o rochie casual sau eleganta in culori neutre. De asemenea, in timpul iernii, le poti purta cu o pereche de pantaloni la dunga sau cu o fusta scurta sau midi. Vei obtine un look sexy care va intoarce toate privirile!

 

 

5. Ghetele rosii

 

Bineinteles, nu puteam uita de ghete! Acestea sunt comode, calduroase si ofera un aspect tineresc. Daca vrei sa achizitionezi o pereche de ghete rosii, trebuie sa stii ca le porti purta cu o pereche de blugi, pantaloni din piele sau cu o rochie casual.

 

 

Pe site-ul nostru vei descoperi o intreaga colectie de incaltaminte rosie! Alege modelele care ti se potrivesc si poarta in fiecare zi tinute cu stil!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023