WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

Tendinte in materie de cizme 2019: ce se poarta?

Anul 2019 anunta o bogatie de tendinte pentru pasionatele de moda, astfel ca alegerile acestora in materie de incaltaminte nu vor fi limitate de modele. Tot felul de reinterpretari cool dau tonul trendurilor in acest nou sezon rece, insa in proportii echilibrate se pastreaza si stilul clasic, definitoriu pentru cizme.

Din pasiune pentru incaltaminte si arta elegantei ce o vizeaza, am realizat o lista care inglobeaza modelele de cizme populare in sezonul rece. Marcam principalele tendinte in randurile ce urmeaza, pentru care dispuneti de optiuni interesante in magazinul nostru online - Capricia.

Accentul cade in continuare pe pielea naturala, in diversele ei texturi si finisaje, o calitate pe care se pliaza riguros produsele ce se regasesc in portofoliul nostru.

Cizmele care dicteaza trendurile in aceasta iarna

Iata deci care sunt modelele pe care le veti dori in garderoba, pe care le puteti comanda la preturi rezonabile, beneficiind de garantia calitatii, de aici.

Cizmele pana la genunchi - pot veni exact pe genunchi sau pana la jumatatea acestuia. Lungimea poate varia usor, avand acelasi efect estetic asupra tinutelor abordate. In zilele reci si uscate de iarna, modelele confectionate din piele intoarsa sunt alegerea ideala, pe cand cele din piele naturala box sunt o idee inspirata in zilele umede pentru ca nu permit apei/ zapezii sa se inflitreze prin material. Regasiti astfel de modele, confectionate de branduri autohtone si nu numai, in catalogul nostru.

Cizmele clasice, pana sub genunchi - pot fi cu talpa plata sau cu putin toc, dupa preferinte. Regasiti in acest sens modele interesante in magazin, simple, cu catarame, cu printuri sau completate de snur pana sus – fie in fata, fie in spate. Dupa cum e si de preferat, inchiderea se realizeaza in fermoar, fiind astfel usor de incaltat si descaltat. Paleta cromatica dintre care poti alege este una variata. Raman vedete cele definite de negru, nuante diverse de maro, dar si rosu sau gri. Le diferentiaza cu excelenta diversele detalii decorative cu care vin completate.

Spre exemplu, modelele decorate cu perle decorative sunt o idee excelenta pentru femeia sofisticata. Pot fi parte din articolele statement care ii vor completa garderoba in sezonul rece.

O varianta de asemenea sunt cizmele in combinatii de materiale, precum pielea lucioasa si cea intoarsa, dar si alte modele asemanatoare. Regasiti aici modele interesante dintre care puteti alege.

Cizmele de inaltime medie - in principiu sunt acele cizme care au o talpa usor inaltata, modelul Rieker, spre exemplu, inglobeaza tehnologie antistres si este confectionat din piele naturala box premium. Interiorul confectionat din lana naturala asigura protectie extra picioarelor. Stilul acesta este deosebit de confortabil si se adapteaza cu succes tinutelor casual.

In general sunt preferate acele cizme din piele naturala care sunt captusite in interior cu materiale textile calduroase, ce pot asigura confortul deplin al picioarelor pe intreaga durata a purtarii, mentinand totodata si o temperatura optima a acestora.

Va invitam sa descoperiti ofertele noastre din categoria Cizme, care includ toate tipurile mai sus prezentate. In functie de preferinte de stil si de alte particularitati, va stam la dispozitie cu produse de calitate, ce stau sub emblema brandurilor cu care v-am obisnuit, pastrand acelasi registru estetic admirabil. Nu uitati de reducerile de pret pe care le regasiti ocazional pentru diverse produse!

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023