WHATSAPP 0376.448.248

Transport gratuit peste 200 lei

Retur gratuit

Banii inapoi in 3 zile

5 intrebari frecvente despre sandale. Afla ce modele sa alegi!

Achizitionarea unor perechi noi de sandale pentru sezonul cald este o adevarata bucurie pentru femei. Exista o multime de modele, intr-o paleta larga de culori, care pot fi asortate atat cu tinutele de zi, cat si cu cele de seara.

 

Sandalele pot completa cu succes diverse piese vestimentare, iar daca sunt confectionate din piele naturala, iti vor oferi tot confortul de care ai nevoie in zilele calduroase de vara. In plus, aceste articole de incaltaminte reprezinta cea mai buna motivatie pentru a avea o pedichiura impecabila!

 

Daca si tu iubesti sandalele, citeste in randurile de mai jos raspunsurile la cele mai frecvente intrebari despre aceste articole de incaltaminte:

 

Pot purta sandale din piele la rochia de mireasa?

 

Bineinteles! Insa trebuie sa le alegi in functie de locul in care va fi nunta. Daca petrecerea va avea loc intr-un restaurant sau intr-un spatiu bine organizat in aer liber, atunci poti purta sandale piele cu toc inalt, de preferat, gros, pentru a te bucura de confort sporit.

 

In schimb, daca nunta ta va avea loc pe o plaja sau intr-o gradina, atunci poti alege sandale cu talpa joasa sau cu platforma. Aceste articole nu te vor incomoda si te vei putea distra pana dimineata alaturi de persoanele dragi.

 

 

Pot purta sandale la rochia pentru bal?

 

Raspunsul este DA! Poti opta pentru o pereche de sandale cu toc subtire, daca iti doresti sa creezi iluzia ca esti mai inalta, insa, daca planuiesti sa dansezi toata noaptea, atunci este recomandat sa alegi sandale cu toc gros (citeste aici ce modele sa porti in functie de inaltime).

 

O pereche de sandale de calitate premium iti va infrumuseta tinuta de seara si te va ajuta sa atragi toate privirile in timpul balului de absolvire sau in timpul petrecerii de majorat!

 

Pot purta sandale la un costum?

 

O femeie imbracata intr-un costum la care adauga o pereche de sandale cu toc inalt poate fi extrem de sexy! Iti recomandam sa optezi pentru sandale care au un design simplu si barete subtiri. 

 

Totodata, este important sa alegi o pereche de pantaloni pana la glezne care sa scoata in evidenta aceste articole de incaltaminte. 

 

Pot purta sandale cu o pereche de jeansi?

 

Pantalonii din denim pot fi purtati cu multe articole de incaltaminte, iar sandalele nu reprezinta o exceptie! Pentru a obtine un look casual demn de remarcat, alege o pereche de jeansi pana la glezna si asorteaza-i cu sandalele care au talpa joasa sau tocul gros. Vei obtine un aspect tineresc, care va capta toate privirile!

 

Cum sa ingrijesc o pereche de sandale din piele?

 

Te poti bucura de sandalele din piele naturala ani la rand daca stii cum sa le ingrijesti. Incearca sa eviti contactul cu apa, dar daca acest lucru nu este posibil, trebuie sa stii ca aspectul petelor de apa poate fi diminuat cu ajutorul unui amestec. 

 

Tot ce trebuie sa faci este sa torni intr-un bol apa si otet in cantitati egale si sa tamponezi cu acest amestec petele de pe incaltaminte. Daca ai doar o pata de dimensiuni mici, poti folosi sapun de maini sau detergent de vase.

 

De asemenea, este important sa lasi sandalele sa se usuce complet inainte de a le purta din nou. Pune-le intr-un loc cu lumina naturala, dar nu le lasa in razele directe ale soarelui, deoarece se pot deteriora. 

Articole recente

Trecem la sandale?!

Trecem la sandale?!

Noul sezon

Noul sezon

Tendinte Outfit 2023

Tendinte Outfit 2023