Retur

Renuntare la contract

 

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Orice produs pe care doriti sa-l returnati trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale (legea 249/2015, art 16). Te rugam sa folosesti un ambalaj protector, pentru a evita deteriorarea produsului in timpul livrarii.

Produsul nu va fi primit daca va fi zgaraiat, utilizat, fara etichetele intacte sau daca lipsesc accesorii. Nu vor fi acceptate coletele, in sistem RAMBURS. Dupa ce va fi verificat coletul Dvs, va vom restitui contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de Dvs in "Observatii" la solicitarea returului.

Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa solicitati "RETUR" urmand pasii de mai jos.

Te rugam sa ne trimiti o cerere de retur autentificandu te in contul tau si sa accesezi “comenzi active”: 

Accesand, mergi la "Istoric comenzi"

Din sectiunea “Istoric comenzi”mergi la “detalii comanda”

Bifeaza casuta in dreptul produsului dorit pentru retur, completeaza formularul, scrie motivul returului si trimite-ne noua. Operatorul nostru va procesa returul in cel mai scurt timp posibil.

Mai jos gasesti imagini dupa care te poti ghida: